2777
2789

بعد اینک قبول شدین از حس و حالتون بهم بگیم 😍😇

خیلی خوشحال بودین ؟

باورتون میشد ؟؟

من هنوز ک هنوزه باورم نمیشه😅

حال روحیتون چی بهتر شد ؟؟؟؟

از من هنوز اون عصبانیت پشت کنکور بودنم و اضطراب و استرس شدید هنوز باهامه رفتم روانشناس گفت باید دارو بخوری 

شماها چی بعد حالتون بهتر شد ؟؟؟؟ آثار پشت کنکور بودنتون کامل رفت؟؟

ولی شاید بخندین ۵۰ نفر آدم ب من گفتن ثبت نام شدی دانشگاه شماره دانشجویی داری دیگ ولی من هنوز ک هنوز دارم از بقیه میپرسم شدم یا ن فک میکنم نشدم😂😂😂😂😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیز دلم من اصن عضویتم بخاطر تو بودش اومده بودم که حالتو بپرسم خوشحالم که به آرزوت رسیدی

فدات بشم من مهربونممم🥺🩷🩷

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سال پشت کنکور بودم وقتی قبول شدم و روز اعلام نتایج اصلا انگار رو ابرا بودم😂ولی دو سه هفته از دان ...

من میترسم ی اتفاقی بیوفته نتونم برم دانشگاه ترم بهمنی ام🥺

وایییی دختر قبول شدی به سلامتیخیلیییییی مبارکهمن یه بار تو تلگرام حرف زدم باهاتوای واقعا خوشحال شدم� ...

فدات بشم من الهی نظر لطفت هست🥺🥺

عاره خداروشکر قبول شدم خدا بهم رحم کرد فقط راهش بهم دوره ۳ ساعت تا خونمون راهه باید از مادرم جدا شم خیلی وابسته اشم 

چی قبول شدی؟ مبارکه😍

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مبارکعچه رشته ای

هوشبری روزانه گل

مبارکا باشه انشاالله 

هیچ گفتم الان آخه ، همه چیمو فدا کردم دیگه چه ارزشی داره

یکم نشستم گریه کردم

بعد شیرینی خریدم بردم خونه مادربزرگم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم