2777
2789

من چرا رفتم مهریمو حساب کردم میشه حدود ۱۶ میلیارد 😶

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ چندتا سکه

314 تا 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خیلی کمه ، اگه خیلی واجبه حتما با این ازدواج کنی حقوق کامل مثل حق طلاق و حق مسکن و تحصیل و کار و فرزند رو بگیر 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من مهرم 114 تا بود 100 تا بخشیدم حق طلاقو گرفتم 14 تاشم بهم داد بعد از اون زندگی ما گلستووووون شده . کنار هم بودنمون به خاطر ترس مهریه نیست . رفاقتمون وابسته به چیزی نیست دیگه کسی از چیزی نمیترسه . زندگی اینججوری باشه درسته . تو بگو 10000000 تا سکه ولی زندگی جهنم فایدش چیه>

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال دخترداییم۵۰۰سکه بود ولی حتی پول طلاقشو هم خود دخترداییم داد🤣

😂😂😂😂 اره دیگه آدم که بخواد خلاص شه بیخیال میشه خداروشکر منم بدبخت بی توقعیم همسرمم نداره که بده در کل دینه به گردن مرد باید یه طوری تو زندگی جبران کنن

2810