2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21775 بازدید | 1561 پست

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

﷽وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَد ...

گفتم لطفا من تگ نشم):

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا انشالله امام‌رضا بطلبه جور شه بریم مشهد ماه بعد🙏❤

محتاجیم به دعای در حق هم ❤️

ان شاء الله بحق غریب امروز بارهامشرف 

بشین به محضر آقا غریب الغربا 

السلام علیک یا ثامن الائمه بحق رئوفییت

اللهم عجل لولیک الفرج 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
پست صلوات 👇🏻فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍از پ ...

سلام عزیز تراز جانم😔✋

‍ بی اذن تــو 

هـرگـز عددی صد نشود...

بر هر ڪه نظر ڪنی دگر بد نشود

زهــرا ! تو دعـا ڪن

ڪه بیاید مهـــدی...

زیرا تو اگر دعـا ڪنی ، رد نشود...🤲

برای تعجیل درظهور وسلامتی وآرامش قلب نازنین مولایمان آقا امام زمان عليه‌السلام دلمو نورانی میکنم با ۵۰۰ صلوات 📿 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

روح‌مان از بین رفته سرگرم بازیچه 

دنیاییم...

"الَذِینَ هُمْ فی خَوْضٍ یَلْعَبُونَ" ما هستیم!

مُرده‌ام،تو مرا دوباره حیات ببخش

خوابم، تو بیدارم کن خدایا!!!

یا الله✨️

به حُرمت پای خسته‌ی رقیه(س)

به حرمت نگاه خسته‌ی زینب(س)

به حرمت حرم بی نشان زهرا(س)

به حرمت ۱۴ معصوم و خون جانها و

خون دل های مظلومین 

به حرمت چشمان نگران حضرت‌ ولیعصر(عج)

به ما حرکت بده.. :)🌱♥

محتاجیم به دعای در حق هم ❤️ان شاء الله بحق غریب امروز بارهامشرف بشین به محضر آقا غریب الغربا السلام ...

ممنونم حتما 😍😍😍🥺❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
ممنونم حتما 😍😍😍🥺❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹😘

🍀💖 اللهم عجل لولیک الفرج 💖🍀

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
﷽وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَد ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند

کفر، نعمت از کفت بیرون کند

توی کتاب معجزه شکر گزاری از راندا برن که یکی از پرفروشترین کتابها در حوزه قانون جذبه، صفحه اول این ایه از کتاب مسلمانان آورده شده

چیزی که بعنوان قانون جذب و کارما و قانون ارتعاشات و......اخیرا در اروپا و بعد از اون در اسیا و..باب شده و ب اسم راز میشناسنش ۱۴۰۰ سال پیش در قرآن اومده

او در بر و ایام به کام است...

💞

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
گفتم لطفا من تگ نشم):

سلام عزیزم 

اسمت رو تو لیست کسایی که گفته بودن تاپیک مهدوی تگ بشن خط خورده 

چون تاپیک رو لایک کرده بودین 

باز تگ شدین 

تاپیک های مهدوی رو لایک نکنید 

چون اسم زیاده نمیتونیم قول بدیم که اسمتون یادمون بمونه 

موفق و عاقبت بخیر باشی گلم ❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام عزیزدلم ممنون از اینکه بیادم بودی صلوات میفرستم عاقبت بخیر بشین😘😘😘

ممنونم عزیزم امشب شب اول قبر پدر بزرگمه 

ممنونم میشم براش دعا کنین

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
2810