2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

21775 بازدید | 1561 پست

﷽🌹

سیم دلمان وصل نیست مولاجان نیاز به تعمیر دارد💔🥺

حال دلمان چنگی به دل نمی‌زند

برق ویترین ها گرفته هوش و حواسمان را به آرزوهای دراز دلخوش کرده ایم👀

🍂گمشده ایم در خود،سرگرم دنیا ‌و‌بالا و‌پایینش

به این ازدحام و رنگارنگی دنیا دل باخته ایم ...🫣

میدویم ، اما نمی‌رسیم مثل یک سراب💧🏜

داشته هایمان مایه ی فخر و نداشته ها همچون زهر

انگاری که مرگ را پشت سر انداخته ایم

غافل از این به یکباره راه را بر ما می‌بندد

مولا جـ💞ـان،

اقای ما شما هدایتگر ما هستید؛

نگذارید ناغافل و بدون توشه این دنیا را ترک کنیم🥹

دستمان را بگیرید و برای گناهانمان آمرزش بخواهیدو این فاصله را از بین مان‌ بردارید تا قلبمان دوباره زنده شود💖

«ختم صلوات داریم پست اول» 

🍁با نوشتن اتحادـماـرمز# ظهور و گذاشتن مطلب،عکس مهدوی در تاپیک سهیم باشیم.✨

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الهی حال دل همگی خوش باشه🤍دعاتون میکنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

پست صلوات 👇🏻

فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !

خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍

از پدر بزرگوار آقا روایت شده: 

حضرت ولی عصر عج  ، غیبتی طولانی خواهد داشت که هیچ کس در آن نجات نمی یابد ،مگر کسی که خدای تعالی او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد،و در دعا به تعجیل فرج موفق سازد .

عزیزان در حساس ترین برهه تاریخی به سر می‌بریم

که باید با استغاثه و دعای همگانی

از خدا کمک بگیریم 🤲

تا خدا غیبت امام ما رو پایان بده

و فرج موعود ما رو برسونن..

سهم شما در 

۱۴۰۰۰ صلوات به نیت فرج و سلامتی مولا چقدر هست ؟

حاجت روا و عاقبت بخیر بشید ❤️🤲🙂

لطفا در همین تاپیک به اندازه توان تون اعلام کنید🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

﷽💞 

«الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ،(رعد_28)✨

همان کسانى که ایمان آورده‏‌اند و دل‌هایشان به یاد خدا آرام می‌‏گیرد، آگاه باشید که یاد خدا آرام بخش دل هاست. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خدا حواسش بهت هست 😍

خدا عاشقته ❤️تو دردانه ی خدایی 😎💕

برای تسکین و ارامش و حال خوب و خالی کردن خودت از مشکلات و خواسته هات لازم نیست مجازی رو بالا پایین کنیاااا

چند درجه از جنوب به سمت غرب بچرخ،به خود خدا بگو...🙃همین!

سلام دوستان گلم 💞

تاپیک شروع  نماز و نماز اول وقت داریم 

اگر دوست دارین شروع کنید، بهم بگین تا تگتون کنم تو تاپیک ❤️🙂✨

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

مقَرِّبـُون کیا هستند ...؟!

که میفرمایند اهل نجات 

کسانی اهل نجات‌اند که ظــهور نزدیک بدانند و برای تعجیل آن دعا کنند  

امام صادق ع🌹🔹... وَ نَجَا الْمُقَرِّبُون‏...

📚 الغيبة للنعماني، ص۱۹۶.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

👈علامه مجلسی در شرح کلمه «مقرِّبون» می‌نویسد:

یعنی کسانی که می‌گویند

فرج نزدیک است و به نزدیک بودن ظهور امیدوارند یا برای نزدیک شدن ظهور دعا میکنند 

📚بحارالأنوار، ج‏۵۲، ص۱۳۸.🌹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

ادعا نکنیم 🛑

ادعا نکنید که آقا آمدند: "ما در رکابت شمشیر برمی‌داریم و می‌جنگیم. هرچه فرمودید، سمعاً و طاعتاً می‌پذیریم." 

نه!

تا از قبل خودتان را آماده نکرده باشید،

تزکیه نفس  نکرده باشید، 

صفات رذیله (زشت) را بیرون نریخته باشید،

اینجا خطّ شما با خطِّ ا امام زمان ارواحنا فداه  دوتاست.

«لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا»

(انعام/١۵٨)

💠استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

فتنه های فراوان 

علایم ظهــور مولا ...

🌼 طبرانى در كتاب المعجم الاوسط از طلحة بن عبيدالله، از پيامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) روايت كرده است:

« فتنه ای خواهد بود،

هنوز طرفی از این فتنه آرام نگرفته که طرف دیگری بر می آشوبد تا آنکه ندا دهنده ای از آسمان ندا در می دهد :

همانا امیر و فرمانروای شما فلانی است.»

📚 البرهان، ص۷۱، باب ۱، حديث 

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

سلام آقاجانم یا صاحب الزمان ❤️

زمین و زمان ،چنان در اضطراب و جنگ و نابرابری فرورفته است که هر لحظه بیم ویرانی میرود .

همه جا پژواک ناله مظلومان به گوش می‌رسد ...

بیایید ای عدالت مطلق و نجات مان دهید از این همه درد ... 

بشتابید مولای ما 

بشتابید ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌤علت طولانی‌شدن غیبت امام زمان ارواحنافداه 

➖همه‌ی طول‌کشیدن غیبت

برای این است که

ما سرگرم هوسرانی و دنیاطلبی شده‌ایم. 

کی می‌خواهیم

سر این کلاس برگردیم؟ 

ندای مظلومیت حجت بن الحسن ارواحنافداه

را داریم می‌شنویم؛ 

اما تا کی می‌خواهیم

آلوده‌ی دنیا باشیم؟

📝زندگی مثل جلسه امتحان است

بار ها غلط مینویسیم

پاک میکنیم

و دوباره غلط مینویسیم

غافل از اینکه ناگهان مرگ فریاد میزند؛

برگه ها بالا..!!تاوقت هست درست زندگي كنيم.

2810