2777
2789
عنوان

لطفن فقط اگر جواب سوالمو می‌دونید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 60 پست
خب حالا زیادم‌ ناراحت نباش.خیلی زنا هم شوهر دارن هم دوست پسر.حالا حتمن باید اسم طرف بیاد تو شناسنامه ...

خب این استارتر میگه یعنی این کار برا مرد موجه هست و بازخواست نداره اما آیا جامعه و شرع دوست پسر زن متاهل رو میپذیده؟

سئوالش اینه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکلی ندارید که همزمان با چند نفر باشید و مشخص نباشه از کدوم حامله شدید مشکلی که نداره😂

اگر این کار اشتباهه

برای مردا هم باید باشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یعنی چون خرج میده حق داره زور بگه؟بعدم شاید ی زن پولدار‌تر باشه اصلاً ملاک نیستبعدم شاید بچه نخوان

اشکالی نداره.همین‌الانم زن‌میتونه بره با ده تا...مگه تو گیلان نبود...هر کی دلش بخواد بره..کی به کیه...دیگه اینقدر ارزش زنو آوردن پایین با فاز روشنفکری که طرف خودشم فیلم گرفت پخش کرد...تا آینده چی پیش بیاد

اصلا چهار تا مرد زو میشه تحمل کرد بنظرت؟

کاری به تحمل ندارم

میگم چرا قانون برابر نوشته نشده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خب این استارتر میگه یعنی این کار برا مرد موجه هست و بازخواست نداره اما آیا جامعه و شرع دوست پسر زن م ...

حالا خیلی هم مردم به پسند جامعه عمل میکنند؟خیر روشنفکرا ارزش زن رو اونقدر اوردن پایین که حالا میگن ما هم میخوایم با چند تا باشیم..خب برن باشن

تو میتونی همزمان ۴ تا مرد رو دوس داشته باشی؟؟؟

گلم معلومه که مردها هم نمیتونن دوست داشته باشن 

در جواب دلیل بیخود و غلط این بود که دلیل چندتا ازدواج مردا اینه که پدر بچه مشخصه ولی زن جندتا ازدواج کنه پدر  مشخص نیست 

خب این استارتر میگه یعنی این کار برا مرد موجه هست و بازخواست نداره اما آیا جامعه و شرع دوست پسر زن م ...

دقیقا

این‌که چرا برای مرد مجازه و برای زن گناه برام سواله

احتمالا از این ب بعد دیگه بتونن قدیما مشکل پدر و بچه بود , ,lلان با ازمایش میشه فهمید باباش کدومه 😂 ...

آره واقعا

اصلا شاید بچه نخوان

تازه بخوانم به قول تو این راه حلشه

2810