2777
2789

قبلا خونمون بالا سرشون بود میگفتم شاید چون نزدیک هستیم اینجوره هرچند برادرشوهرمم همونجا بود اما خودمو اینجوری توجیه میکردم الان ازونجا رفتیم باز نمیاد خونمون حتی دیشب اش آورد اما بالا نیومدن با اینکه رفتار من محترمانه هست گاهی میگم شاید چون وضع مالی ما به خوبی و توپی خواهرشوهر و برادر شوهرم نیست به خونه کوچیک ما بی میل هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرمن همیشه بهانه پله میکرد نمیومد خونه ما ولی خونه خواهرشوهرم وبرادرشوهرم ۳۰تاپله میخورد میرفت درست وحسابی،حالاهم که برادرشوهرم جداشده ازخانمش همش میرن خونه خواهرشوهرم ولی خونه ما اصلا نمیان

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
حتما از نداری و گروهی میگی سر بچه داد میزنی با شوهر احترام برخورد نمیکنی نمیگم این کارو میکنی ها ببی ...

هیچکدوم نمیگم ما هم اندازه خودمون داریم شکرخدا بی رزق نیستیم

دیروز یک کاربر گریه میکرد چون مادر شوهرش بعد تصادف پسرش سه روز خونشون مونده بود داشت خودکشی میکرد 

شما هم که نالان که چرا نمیاد 

بنظرم خیلی دوست داری شام یا ناهار دعوتش بگیر 

من مادر خودم تنها جایی که راحته خونه برادر بزرگم 

حتی زن داداشم هم خونه مادرش راحت نیست پیش مادر من راحت تره 

مادرم خونه من میاد نمیمونه بعضیا یا راحت نیستند یا 

دوست ندارند طرف را تو زحمت بندازند