نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 عنوان ورزش اسپینینگ 98 بازدید | 20 پست سلام دوستان کسی با این کلاس اشنایی داره؟؟ میخام ثبت نام کنم تاثیری روی لاغری و تناسب اندام داره؟؟ 1403/08/22 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2779 چرا پیلاتس نمیری؟یا فیتنس؟من اسم این ورزشو نشنیدم🤔 میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شادی1400 عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 565 بله خوبه ولی بهتره کنارش بدنسازی هم بری که خوش فرم بشی .این سینه ها رو آب می کنه و البته باسن رو روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9579 ورزش خوبیه اما زانوت نابود میشه فک کنموالا باشگاه ما خیلیا میرن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
zahramirzadeh عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 777 یه نفر بگه لباس باشگاه چی بپوشمتازه میخوام برمازین لباسای تنگ هم تا حالا نپوشیدم و بدم میاد
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 چرا پیلاتس نمیری؟یا فیتنس؟من اسم این ورزشو نشنیدم🤔 بهتره بنظرت ؟؟من اولین باره میخام برم اشناییتی ندارم 5 6 کیلویی اضافه وز دارم بنظرت چه ورزشی برام خوبه؟؟
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 بله خوبه ولی بهتره کنارش بدنسازی هم بری که خوش فرم بشی .این سینه ها رو آب می کنه و البته باسن رو شما رفتین؟؟ لاغرم کردین؟؟
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 ورزش خوبیه اما زانوت نابود میشه فک کنموالا باشگاه ما خیلیا میرن چجور ورزشیه؟؟ میشه راهنماییم کنی؟؟
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 یه نفر بگه لباس باشگاه چی بپوشمتازه میخوام برمازین لباسای تنگ هم تا حالا نپوشیدم و بدم میاد من خودمم موندم چی بپوشم لگ با تاپ بد میشه؟؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9579 چجور ورزشیه؟؟ میشه راهنماییم کنی؟؟ دوچرخه ثابت دیگاینستا داری؟بزن پارت نوین باشگاه ماست توضیح داده راجبش ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
zahramirzadeh عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 777 من خودمم موندم چی بپوشم لگ با تاپ بد میشه؟؟ نمیدونممن اصلا تیپم تو خونه پوشیدست معذبممیرم این باشگاه های ورزشی یکم آزاد تر میپوشم فکر میکنم انگار لختممثلا باشگاه تنیس پیراهن ورزشی یکم گشاد تر میپوشیدماما الان به این باشگاه بدنسازی نمیدونم چی بپوشم درست
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 دوچرخه ثابت دیگاینستا داری؟بزن پارت نوین باشگاه ماست توضیح داده راجبش عع مرسی عزیزم شما خودت چه ورزشی میری؟؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9579 عع مرسی عزیزم شما خودت چه ورزشی میری؟؟ من بدنسازی میرم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 نمیدونممن اصلا تیپم تو خونه پوشیدست معذبممیرم این باشگاه های ورزشی یکم آزاد تر میپوشم فکر میکنم انگا ... دو سه بار بپوشی عادت میکنی عزیزم بهشمن لباس ورزشی استین دار هم دیدم ولی خب چسبه یا خانومایی رو دیدم با تیشرت و لگ هستن مهم نیس چی بپوشی هرجور خودت راحتی
نوشین۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1469 من بدنسازی میرم از اول با بدنسازی شروع کردین؟؟