2777
2789
سلام عزیزم هستیاون عوضی داذگاه رو باخته فقط پنج ساله مارو بازی داده دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم. حس میکردم چنین چیزی باشه. شما اشتباهتون این بود همون اول شکایت نکردید الان ب نتیجه می‌رسید. الان هم دیر نشده شکایت کنید ، شما موقع خرید خونه استعلام نگرفتید که خونه اصلا بنام کی بوده، ورثه آیی بازداشتی چیزی بوده یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم هستیاون عوضی داذگاه رو باخته فقط پنج ساله مارو بازی داده دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم

الان افتاده دست ورثه خیلللللللللللللللییییییی کارتون سخت میشه ببخشید که رک میگم ولی حقیقته. شما یه وکیل بگیرید ببینید میتونید با ورثه ب توافق برسید

سلام عزیزم. حس میکردم چنین چیزی باشه. شما اشتباهتون این بود همون اول شکایت نکردید الان ب نتیجه می‌رس ...

خونه ب نام خودش بود مستاجر داشت فقط طبقه پایینشو خواهرش گرفته بود ما نمیدونستیم برا چی

2805
الان افتاده دست ورثه خیلللللللللللللللییییییی کارتون سخت میشه ببخشید که رک میگم ولی حقیقته. شما یه و ...

ما ب ورثه ش کاری نداریم دیگ خودشو میکشونیم دادگاه

اموالشو توقیف میکنیم

مغازه داره