2777
2789
عزیزم اگه رای ب نفع اونا اومده بود ما چکار کنیم بنظرتون؟

ب نفع ورثا اگه باشه. اگر ب توافق رسید پولتونو بده یا یه خونه ایی بده بهتون ک ضرر نکنید باز خوبه. ولی غیر این باشه ازش شکایت فروش مال غیر کنید ک پروسه ی طولانی داره

ب نفع ورثا اگه باشه. اگر ب توافق رسید پولتونو بده یا یه خونه ایی بده بهتون ک ضرر نکنید باز خوبه. ولی ...

میدونی ی ماهه قراره بیاد توافق کنه هی بهانه در میاره ی بار میگه بیمارستانم ی بار میگه چشممو عمل کردم 

نمیدونم چرا اینجوری میکنه 

دادگاهشونم تموم شه فقط اجرا مونده ما نمیدونیم ب نغع کی بوده

بخدا دیوونه شدم بسکه فکر کردم دست چپم از استرس درد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بنظرت ب نفعش نبوده ک اینجور میکنه؟میگم شاید داره ی کاری میکنه ما شکایت نکنیم که اموالشو بزنه به نام ...

هر چیزی ممکنه. شما بهش بگید اگر تا ۳روزآینده تکلیفو مشخص نکنه قطعا شکایت کیفری ازش میکنید. بعد ۳روز اگر نیومد قطعا شکایت کنید من نمی‌دونم چرا تا الان دست نگه داشتید

هر چیزی ممکنه. شما بهش بگید اگر تا ۳روزآینده تکلیفو مشخص نکنه قطعا شکایت کیفری ازش میکنید. بعد ۳روز ...

بسکه وکیلش گف اونا هیچ مدرکی ندارن صبر کنین تموم میشه وکیلمونم گفت که رای بدوی خوبی گرفتن صبر کنین چون شکایت کنین قسط بندیه ب چیزیم نمیرسین

این شکایت کیفذی کنیم چند سال زمان میبره تا پایانش؟

شکایت کیفری یکم مشکله چون اگه ثابت بشه فروش مال غیر کرده حبس و جریمه داره براش. و توی بازپرسی اول ک بخواد وارد جلسه ی شکایت بشه حتما باید با خودش باید سند یا فیش حقوقی ببره ک نندازنش اون تو. و شاید بترسه از این شکایت و بیاد حقتونو بده

شکایت کیفری یکم مشکله چون اگه ثابت بشه فروش مال غیر کرده حبس و جریمه داره براش. و توی بازپرسی اول ک ...

خیلی واضحه ک کرده اخه ما قبلا ازونا ک درو قفل کردن شکایت کردم اینم باهامون میومد جلسات رو بعد قاضی اون پررونده رو نگه داشت گفت تا وقتی جواب دعوای اونا نیاد رای نمیدیم

بستگی ب رای اونجا داره 

پس بهش بگید طی ۳روز بیاد تکلیف مشخص کنه نیومد برید واسه اقدام

سلام عزیزم هستی

اون عوضی داذگاه رو باخته فقط پنج ساله مارو بازی داده دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم

2810