2777
2789
عنوان

زمستان رفت و رو سیاهیش موند برا مادرنامزدسابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 50 پست

دختر چقدر زبر و زرنگی ماشاءالله 

من فکر میکردم هنوز توی دوران عقدید

الان رفتم تاپیکاتو خوندم

عروسیم گرفتید؟الان تو یه خونه اید؟!

تبریک میگم قشنگم🥺❤️

خیلی خوب کاری کردی نذاشتی طولانی بشه و زود رفتی سرخونه و زندگی خودت👏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر انشالله خانواده‌شوهر منم کارمای رفتارشونو ببینندمن دونه به دونه تاپیکهاتو یادمه داف سایتبیه ...

یادمه تا چندماه بعد عقد هربار مادر پسره بهش پیام میفرستاد طلاهاتو برگردون چه قدر حرص میخوردم😑

به جای اینکه یچیزی بهش بدن از دلش دربیارن آهش دامنگیرشون نشه میخواستن هدیه ها رو هم پس بگیرن😥

یادمه تا چندماه بعد عقد هربار مادر پسره بهش پیام میفرستاد طلاهاتو برگردون چه قدر حرص میخوردم😑به جای ...

سلام عزیزم اره شهریور ازدواج کردم الان تو اقدامم 😂😂😂

وای باورت میشه همه جارو پر کرده بود نفرینم باهات طلا هارو پس بده ولی الان عروس جدید بدجور سوزوندتش که پشیمون شده گفته منو دعا کرده بودن 😂😂😂

مادرشوهرم دیپلمه ولی در کل خانواده‌ شوهر من نمونه‌ی این که تحصیلات شعور نمیاره هستن علی‌الخصوص برادر ...

جدی وای برادر نامزد سابق منم خیلی خاله زنک و حسود و دو بهم زن بود خاک تو سرشون الان تو عقدی ؟؟

سلام عزیزم اره شهریور ازدواج کردم الان تو اقدامم 😂😂😂وای باورت میشه همه جارو پر کرده بود نفرینم با ...

ماشاءالله

انشاءالله هرچی زودتر دامنت سبز بشه به یه کاکل زری خوشگل و تپل مپلی خوشمزه🤗🍎

کاملا مشخص بود برات جادو جنبل نوشتن چون حالاتش رو  داشتی

منم مثل تو شده بودم اونزمونا بعدا فهمیدم مادرش با اون همه ادعای باکلاس و متمدن بودنش برام دعا گرفته

انشاءالله که پسش ندادی؟

خبر داری عروسه چیکارشون کرده؟😂

یادته بهت اینستا ریکوئست میداد😁

ماشاءاللهانشاءالله هرچی زودتر دامنت سبز بشه به یه کاکل زری خوشگل و تپل مپلی خوشمزه🤗🍎کاملا مشخص بود ...

زودم ازدواج نکردماا ده ماه نامزد بودیم عزیزم 

میدونم اصن باش رفت و امد نداره دعواشون شده اصلااا با هم خوب نیستن 

نه مگه پس میدادم به ریشم بخندن اخه 

زودم ازدواج نکردماا ده ماه نامزد بودیم عزیزم میدونم اصن باش رفت و امد نداره دعواشون شده اصلااا با هم ...

تقاص کاری که با تو کردن با اون پس میدن😎👍🏻

خوبه دیگه اصلش ۹ ماه الی ۱۲ ماهه

الان از ازدواجت راضی هستی؟! اوضاع خوب پیش میره؟

راستی از ۱۳ بدر خبر نداری؟ من اکانت جدیدش رو پیدا کرده بودم درحال درس خوندن  برای کنکور بود مرورگر رو عوض کردم دیگه گمش کردم

جدی وای برادر نامزد سابق منم خیلی خاله زنک و حسود و دو بهم زن بود خاک تو سرشون الان تو عقدی ؟؟

اره عزیزم سه ساله عقدم 

در حدی که من ناخواسته حامله شدم و از بس اذیتم کردن سقط شد 

فک کن شبی که من داشتم از درد و خونریزی میمردم و سقط میکردم نذاشتن شوهرم بیاد 

رفتن خونه خالش و نصفه شب اومد 

شوهر بی غیرتم تو چشمام نگاه کرد گفت مامانم راست میگه همش نباید کنار تو باشم 

البته من شوهرمو به غلط کردن انداختن، بدجور تلافی کردم، الان طوری شده اون پسری که حداقل روزی سه ساعت می‌رفت خونه مامانش، الان سه روز یه بار اونم نیم ساعت می‌ره اونجا

همین چند ساعت پیش فهمیدم به احتمال 90 درصد یه اتفاقی خونه مادرشوهرم افتاده از ته قلب دعا میکنم حدسم درست باشه و کارمای کارهاشون باشه

تقاص کاری که با تو کردن با اون پس میدن😎👍🏻خوبه دیگه اصلش ۹ ماه الی ۱۲ ماههالان از ازدواجت راضی هست ...

خوبه شکر مث همه زندگیا راضیم 

نه عزیزم خبر ندارم زیاد سایت نمیام 

خودت خوبی 😍؟

اره عزیزم سه ساله عقدم در حدی که من ناخواسته حامله شدم و از بس اذیتم کردن سقط شد فک کن شبی که من داش ...

چرا ازدواج نمیکنی سع سال خیلیه اخه 

اخ الهی بمیرم سقط کردی خیلیییی سختههه انشالله صد برابرش برات جبران شه 

خوبه شکر مث همه زندگیا راضیم نه عزیزم خبر ندارم زیاد سایت نمیام خودت خوبی 😍؟

الحمدالله عشقتون پایدار و مانا

کار خوبی میکنی 

منم کم میام الانم که اومدم پشیمون شدم

این دخترگرانبها و نازنین و دار و دستشون منو با دکتر مه لقا اشتباه گرفتن دو ماهه اعصاب برام نذاشتن

یکیشون هرجا منو میبینه به فحش و نفرین میکشه 

اصلا خودم ریختم برگام مونده

به نینی یار هم میگم کاری نمیکنه خودم مدام تو تعلیقم 

دیگه حالم از نینی سایت بهم میخوره😥

خودم شوهر کنم بهتر میشم😂❤️

خیلی بد مجردی بلاتکلیفی و برنامت مشخص نیست

الحمدالله عشقتون پایدار و ماناکار خوبی میکنی منم کم میام الانم که اومدم پشیمون شدماین دخترگرانبها و ...

وااا چقد اینجارو جدی میگیرن احمقااا  دایورتشون کن به تخمدانات😂

تاپیکتو خوندم ایشالله برات بهترین پیش بیاد جیگر❤️💋✨