2777
2789
عنوان

زمستان رفت و رو سیاهیش موند برا مادرنامزدسابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 50 پست
مرسی💋✨❤️

قضیه ازدواجت بگو

اونام برن به جهنم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشناسی منو؟

جدیپیگیرنبودم راستش

اما همیشه تاپیک میزدی و تا حدی عمق غمت رو میتونستم درک کنم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
جدیپیگیرنبودم راستشاما همیشه تاپیک میزدی و تا حدی عمق غمت رو میتونستم درک کنم

اتفاق خاصی برا ازدواجم نیفتاد فقط نشستم به زبان خوندن که یا بورس شم برم ایتالیا یا مدرک اوسبیلدونگ برم المان برا همین المانی میخوندم تو همون حین شوهرم منو بیرون دیده بود و تو اینستا پ داد و به عموم گفت و با هم حرف زدیم و کشکی کشکی همه غم هامو شست و برد دیگه شهریور ماه هم ازدواج کردیم الان خوشحالم نامزدیم بهم خرد 

اتفاق خاصی برا ازدواجم نیفتاد فقط نشستم به زبان خوندن که یا بورس شم برم ایتالیا یا مدرک اوسبیلدونگ ب ...

خداروملیونها بارشکر

واقعا که هیچ کار خدا بی حکمت نیست،پایدار باشید

خداروشکر انشالله خانواده‌شوهر منم کارمای رفتارشونو ببینندمن دونه به دونه تاپیکهاتو یادمه داف سایتبیه ...

سلام عزیزم انشالله که میبینن بسپار به خدا 

چرا من فک میکردم فامیلای همسرت همه تحصیل کرده و ادم حسابین اخه

سلام عزیزم انشالله که میبینن بسپار به خدا چرا من فک میکردم فامیلای همسرت همه تحصیل کرده و ادم حسابین ...

مادرشوهرم دیپلمه 

ولی در کل خانواده‌ شوهر من نمونه‌ی این که تحصیلات شعور نمیاره هستن 

علی‌الخصوص برادرشوهرم