2777
2789
عنوان

کمکککک مردم از یبوست بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم هفته ی نهاره میخواستم اینارو بخورم که جلوگیری بشه از یبوستاما بخاطر تهوع غذا خوردن برام س ...

منم اینجوری بودم من که اصلا اب هم میخوردم بالا میاوردم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

زور اصلا نزنیا؟ روغن زیتون و آلو میتونی بخوری و تا میتونی آب و مایعات بخور اصلا زور نزنی خطرناکه

وای بخدا دیشب واقعا جون دادم

چون چن هفته نه تونستم غذا بخورم و مایعات که اصلا بخاطر تهوع و اصلا کلا معدم هیچی نمیگیره دیشب خیلی بد شد

واقعا بد بود مجبور شدم زور زدم دیگه گریم میگرفت😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم هفته ی نهاره میخواستم اینارو بخورم که جلوگیری بشه از یبوستاما بخاطر تهوع غذا خوردن برام س ...

بسلامتی انشالله بارداری خوبی داشته باشید 💙

حتما بابت حالت تهوعت اگر خیلی زیاده به پزشکت اطلاع بده من تا ۴ماهگی نمیتونستم هیچی بخورم سرم زدم و یه سری قرص بهترشدم حجم  غذات رو خیلی کم کن اما به وعده های زیاد بخور و مایعات رو زیاد مصرف کن اب سیب موز خیلی خوبه مخصوصا اگر اب سیب طبیعی باشه انجیر خشکم خیس کن بخور شربت ملین رو هم حتما به پزشکت بگو واست نسخه کنه بهترمیشی💙

بسلامتی انشالله بارداری خوبی داشته باشید 💙حتما بابت حالت تهوعت اگر خیلی زیاده به پزشکت اطلاع بده من ...

ممنونم عزیزدلم❤️

برای تهوع هم قرص دمیترون خودم میخورم

دکتری ک رفتم اصلا خوب راهنمایی نکردن میخوام پیش یه دکتر دیگه برم چند هفته ی دگ ک نوبت سونو ان تی هست.

شربت ملین خودم میتونم بگیرم؟ یکی از دوستان گفتن شربت لاکسی ژل هم موثر بوده

ممنونم عزیزدلم❤️برای تهوع هم قرص دمیترون خودم میخورمدکتری ک رفتم اصلا خوب راهنمایی نکردن میخوام پیش ...

💙💙

بله ولی به خود دارخونه بگید شربت ملین مختص بارداری میخوام چون دونوع هست هروقت احساس کردی دکترت متوجه شرایطتت نیست حتما تغیرش بده بارداری شرایط حساسی هست انشالله به خیر وخوشی میگذره

چون بارداری نمیشه بدون تجویز دکتر دارو بخوری

ولی اینجور یبوست‌ها با دارو و ملین خوب میشن فقط

که نمیدونم واسه بچه و بارداری ضرر. ارن یا نه پس حتما با یه دکتر مشورت کن

پودر پیدرولاکس خیلی خوبه البته اگه واسه بارداری منع نصرف نداشته باشه،با دکتر مشورت کن حتما

بیرون نمیادیاکلن یوبس شدی؟اگه فقط یبوسته دوغ پروبیوتیک بخورمخصوص زنان بارداروسالمندان طراحی شده اگرم بیرون نمیادبگویه راهکاردیگه بدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

منم باردارم شرایط توروداشتم

هرروز یه بشقاب مر سالاد کاهو با گوجه فراوون+ ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط در سس میخورم

عالیه مشکلمو رفع کرد

باغذاهم یه کاسه زیتون میخورم 

نمیدونم حین بارداری میشه مصرفه کرد یا نه

اما دلیل یبوست غیر موارد دارویی کم آبی بدن، و کمبود فیبر تو غذاست

مایعات و غذای آبکی که میلت میکشه بخور

تو تمام وعده هات سعی کنی چیزای فیبر دار مثل خرمالو و سیب و کاهو و.... بخوری 

من شب دانه چیا و آلو و یکم گلاب میخیسونم و صبح ناشتا میخورم. چند روزه یبوست شدیدم حل شده.

بازم میگم برای بارداری نمیدونم. تحقیق کن ضرر نداشته باشه

مهربان باشیم   

عزیزم من پارسال باردار بودم اکثر چیزایی که خانما گفتن رو دکتر برای من ممنوع کرده بودفقط همونایی کفتم روغن زیتون آلو و  آب فراوون.  الان چون نمیتونی آب بخوری روده هات سفت شده آب بخور خوب میشی.  ولی این چیزایی که دارن میگن رو اصلا انجام نده مگر اینکه دکتر بگت اشکال نداره.  همش که به دور از جونت سقط جنین نیست بعضی چیزا روی کیفیت جنینت اثر میذاره.  

حتما از دکتر برا هر چیزی سوال کن

عزیزم من پارسال باردار بودم اکثر چیزایی که خانما گفتن رو دکتر برای من ممنوع کرده بودفقط همونایی کفتم ...

ببخشید عزیزم منظورتون کدوماس متوجه نشدم؟

من الان رفتم شربت لاکسی ژل گرفتم

و سالاد میخورم با روغن زیتون

اب معده م رو اذیت میکنه اما کم میخورم

دکتر هم قبلا پیشش رفتم زیاد خوب نبود توضیح و راهنمای نمیکرد میخام عوض کنم تا ان تی