2777
2789
عنوان

کمکککک مردم از یبوست بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست
بیرون نمیادیاکلن یوبس شدی؟اگه فقط یبوسته دوغ پروبیوتیک بخورمخصوص زنان بارداروسالمندان طراحی شده اگرم ...

هردوش 😭

برای اولین بار دیشب اینطوری شد مثل سنگ کلیه بود درد و سختیش

راهکار دیگه تون چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردوش 😭برای اولین بار دیشب اینطوری شد مثل سنگ کلیه بود درد و سختیشراهکار دیگه تون چیه؟

دوغوحتمابخوربرای راحت ترشدن دفع یکم کره بگیربادست بهش شکل بده شکل شیاف بشه بذارتویخچال سفت بشه دودقیقه قبل ازدسشویی شیاف کن بعدش برودسشویی دفعت راحته برازن بارداراصلاضررنداره این روش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم مقعدتو بت روغن زیتون چرب کن.حتی اگرتونستی یکمشو ازمقعد با سرنگ یا انگشت شیاف کن.اگرتهوع داری ن ...

روغن زیتون چقد بخورم ؟

من امروز از ترس دو کاسه سالاد خوردم دو قاشقم روغن زیتون زدم

الان باز اخرشبم سعی میکنم بخورم

شربت لاکسی ژل هم رفتم گرفتم از داروخانه

روغن زیتون چقد بخورم ؟من امروز از ترس دو کاسه سالاد خوردم دو قاشقم روغن زیتون زدمالان باز اخرشبم سعی ...

همون یک الی ۲قاشق خوبه.ببین مقعدتو هم باهاش مرتب چرب کن.اونجوری هم عالیه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
اها ممنون عزیزم فک کنم شیاف گلیسیرین هم همینکارو میکنه

نمیدونم من بارداربودم همین مشکلوگرفتم کل سایت وزیروروکردم بنظرم تنهاراه راحت وبی دردسرهمین بودچون بارداریم فوق العاده پرخطربودوبیشترراه هاریسک بودبرام 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید