2777
2789
عنوان

تجربه اولین روز شستن نوزاد

100 بازدید | 14 پست

نوزاد 6 روزشه هربار تعویض پوشک با دستمال مرطوب تمیز میکنیم یه پماد هم دکتر داده برای قرمزی اونم میزنیم 

هنوز نشستیمشم یترسیم😰

شما روز چند شستین...؟ 

چجوری بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من یه داداش دارم الان مهدکودکه ، روز اول که از بیمارستان آوردنش خونه مامان اینا گفتن حموم ببریمش ، حین شستنش بچه خوابش برده بود مامانم و خانمای فامیل که کمکش میکردن فکر کرده بودن داداشیم دور از جونش مرده🥲😂 جیغ و دادی شد که نگو اصن

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

دستمال مرطوب استفاده نکن

به پنبه‌ اب ولرم‌بزن‌با اون پاک کن

یا پنبه رو ابکی کن زیرش مامی یا دستمال کاغذی بزار و پنبه رو فشار بده و ابش رو بریز روی محل ادرار  و مدفوع تا کمی شسته بشه 

ولی تلاش کن زیر اب ببری بشوریش 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

فک کنم روز سوم بردیم حمام، ولی از همون اولین ادرارش توی بیمارستان مامانم کمر به پایینشو شست گناه داره پاهاش میسوزه با ادرار و مدفوع،  دستمال مرطوب برای مواقع اضطراری هست نه همیشگی

2810