2777
2789
اگه بخوام پارسال رو ببخشم این چند مدت رو چه جوری ببخشم اگه شوهر بهش زنگ زدن باشه ؟؟؟؟واقعا به غرورم ...

پرینت بگیر حتما 

خدای نکرده اگه الان تو خیانت کرده بودی هم شوعرت هم خانوادش ابرو واست نمیگذاشتن.

به خدای احد واحد قسم عیچ وقت حتی فکرشم نکردم که به شوهرم خیانت کنم .یه روز پیش فک وفامیلام چنان ابروم رو برد بخدا همه فکر کردن من خیانتی چیزی کردم .

هیچ وقت نتونستم اون اخلاقهای گوهش رو ببخشم.

پرینت بگیر .جدی باش .پدرش رو در بیار

عزیزم اول ببین با خودت چند چندی میخوای بمونی یانه 

اگر میمونی پس هرگز ابروی شوهرتو نبر اینجوری قبح کارش میریزه و اب از سرش میگذره ممکنه بدتر هم بشه 

بهش فرصت بده ولی برای مدت طولانی سرسنگین باش اما دیگه راجب این قضیه متلک ننداز اگر وااااقعا پشیمونه و در صدد جبران بهش زمان بده 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب اگه شوهرم رنگ زده باشه به شعور من توهین کرده ،،،،منو به هیچ جاش حساب نکرده ،،،،،دلم میخواد اب ...

ابروشم ببری ابروی خودتو بردی فکر کردی فقط اونو میبرن زیر سوال .....................  آبروریزی نکن همسرش باش و بهش فرصت بده محبت کن ترس ننداز تو دلش

2805
به همین راحتیا نبخش حتما تضمینی چیزی ازش بگیر مثل وکالت طلاق یا خونه بزنه به نامت تا یه ترسی واسه از ...

همین حرفا رو می زنید که آقایون پررو میشن چند وقت پیش مردک یه تاپیک زده که زنه خیانت کرده مرده نابود سده حالا میخواد چیکار کنه همه گفتن همون کاری که زنا میکنن برگشته میگه نه زنا که همین جا دیدیم با یه تیکه طلا و یه خونه ماشین راضی میشن این مردا هستن که نابود میشن و اینا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

آره خب اگه شوهرم رنگ زده باشه به شعور من توهین کرده ،،،،منو به هیچ جاش حساب نکرده ،،،،،دلم میخواد اب ...

عزیزم هیچوقت آبروی شوهرت رو نبر ،حتی توی این شرایط..

اینو خواهرانه بهت میگم چون آبروی اون آبروی تو هم هست.

سعی کنید بین خودتون حلش کنید نه فامیل.

اگه فردا پس فردا دوباره باهم خوب شدید و ادامه دادید، دیگه زندگیتون مثل قبل نمیشه.

چون همون مثلا دایی و زنداییش میرن به 4نفر میگن اون 4نفر به 40نفر دیگه میگن، و علاوه بر اقوام شوهرت اقوام خودت هم میفهمن ک شوهرت بهت خیانت کرده و دیگه دیدشون به شما و زندگیتون عوض میشه.

و در ضمن هرکسی به خودش اجازه دخالت تو زندگیتون رو میده.

اگه بخوام پارسال رو ببخشم این چند مدت رو چه جوری ببخشم اگه شوهر بهش زنگ زدن باشه ؟؟؟؟واقعا به غرورم ...

مرد هرزه مثل مرده معتاده  همیشه احتمال برگشت داره 

اگ کار وپول و پشت داری  ازت حمایت میشه درآمد داری  فقط برو  امروز نکنه فردا میکنه 

اگ طاقت نداری برو پیر میشی 

اولا پرينت بگير به اين دليل كه خيال خودت راحت بشه و تا ابد فكرت مشغول نباشه 

اگر خواستى ادامه بدى به زندگى و ببخشيش 

آبروش رو نبر كه هميشه يه ترسى بابت از دست دادن آبروش داشته باشه در عوضش تا ميتونى ازش امتياز بگير حق طلاق و مال  اموال و بچه و ... 

اگر آبروش رو ببرى ديگه چيزى براى از دست دادن نداره و راه طلاق و جدايي رو ميريد 

ولى كارى به حرفاش نداشته باش و حتما پرينت رو بگير 

[QUOTE=360267390]تورقران راهنمایی کنید !!! خیلی برای من مهمه که این چندماه کی اول زنگ زده ،،،،،، شوهرم میگه م ...[/QUOTEاولاکه خودش زنگ می زده شک نکن دومابعداینم نه یه باربلکه بارهاتکرارخواهدشد اگه برات مهم نیست دوباره خیانتش بمون پیشش

2810