2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه نه من مطمعنم اینو

چرا اینجا راهنمایی میگیری همچین مسعله ای رو؟؟؟اینجا با هرسن وسالی دارن نظر میدن.مگه متخصص مشاوره هستن دختر.زندگیتو به نابودی نکشون

اول فکر کن اگر شوهرت مثلا زنگ زده باشه و اینو بدونی مثلا میخوای ۱۰۰درصد طلاق بگیری؟؟؟واقعا اگر تمام میکنی زندگیتو پس برو دنبالش .

اگر نه فقط میخوای بدونی بدون که آخر وعاقبت درستی نداره این حرکتا چون اول آرامش خودت میریزه بهم.همسرتم که میگه ببخش ببین واقعا تهش دنبال چی هستی بعد هی پیش برو

ضمنا اینوبدون اینجا من خودم چند نفر دیدم به خدا از اینجا مشاوره گرفتن انقدر پشیمون شدن .خیلی مراقب باش

اگر هم چیزی از شوهرت فهمیدی جایی جار نزن چون ممکنه زندگیت حفظ بشه ولی جلو بقیه آدم ضایع میشه من اینو خودم تجربه کردم

الان ابروش درخطره که موش شده و پاتو بوسیده

پیرینت بگیری و ابروش بره دیگه چیزی برای از دست دادن نداره

و دیگه راه برگشتی نیست

تو خودت بهتر از همه ما جوابتو میدونی

با اون مرد نشستی و خوابیدی

مرام و معرفتش رو دیدی

ببین میتونی کنار بیای؟ 

اگه کنار اومدی دیگه باید فراموش کنی

نه اینکه هر از چند وقتی دلت سنگین بشه و تو سرش بزنی و خودت رو آزار بدی

یا کلا کلا بیخیال شو یا تا ته ماجرا باید بری

استارتر اینو در نظر بگیر،مطمئنا شوهر شما زنگ میزده 

خب حالا اگه میخوای باهاش زندگی کنی و یه فرصت دیگه بهش بدی ،دیگه کشش نده ،اینطوری یه ترس ،یه کم حرمت بینتون می مونه ولی اگه قصد زندگی کردن نداری ،برو پرینت بگیر بعدش طلاق بگیر 

حالا اینجا دیگه باید خودت تصمیم بگیری 

کسی نیست خواهرانه راهنماییم کنه

بین اگه میخوای طلاق بگیری آره تا تهش برو ولی نه دوستش داری یا بچه داری یا شرایط طلاق نداری زیاد هم نزن کندش دربیاید سعی کن با گرفتن امتیاز مثبت مثل حق طلاق یاچیزی که شرایطشو داری ببخش ولا نه میخوای پافشاری کنی کندش دربیاید نتونی طلاق بگیری بدتر خودت ادیت میشی

نه نه من مطمعنم اینو

بچه داری؟

ببین منی که پشت گوشی نشستم دارم برات تایپ میکنم ۲۷ سالمه و تجربه ۹ سال زندگی مشترک دارم 

اکثرقریب به اتفاق مرد ها شیطنت داااااااارن

به حرف یه مشت بچه که میگن جداشو گوش نکن 

فعلا زیر نطرش داشته باش و بچه نیار یه مدت خودتون زمان بده 

اخلاقش خوبه ؟ویژگی های دیگش چطور ؟

ببین هر مردی یه بدی داره  

یکی خسیسه  ، یکی دست بزن داره ،  یکی پیامک میده  ، یکی وسواسه  ، یکی بچه ننس ، یکی ولخرجه  ، یکی بی تفاوته  یکی هم همه چیزش خوبه ولی همیشه مریضه .........

از این جدا شی 

یکی که از این ویژگی ها داره میاد 

فعلا سرسنگین باش 

ولی اگر بقیه ویژگی هاش خوبه جدا نشو فعلا

این بارم نبین 

2810