2777
2789
راضی بودین زود ازدواج کردین ؟

آدم موجود نسبیه هیچ چیز مطلق نیست 

یا بار غرق خوشی هستم و راضی 

یه بار ناراحت و ناراضی 😁

ولی بیشتر از نارضایتیم از اذدواج از خودم ناراضی هستم که تو زمان و مکان درست باید فلان رفتاری رو میداشتم که نداشتم

اذدواج خوب محصول آگاهیه 

یکی تو ۱۸ سالگی این آگاهی رو کسب کرده 

یکی ۳۰ سالشه هنوز کسب نکرده 

بستگی به دغدعه مند بودنت برای این اگاهی داره 

به شدددت پیشنهاد میکنم قبل از اذدواج دوره های همسرداری برید اگر متاهل نشدید هنوز 

اکثرا میگن برو مشاوره ولی هیچ کس به فکر یادگیری و رفتن دوره نیست  

چون این مسیر یه باره و راه برگشت نداره 

اگر خرابش کنی جبران نمیشه 

عزیزم هیچوقت آبروی شوهرت رو نبر ،حتی توی این شرایط..اینو خواهرانه بهت میگم چون آبروی اون آبروی تو هم ...

بعد هم اینکه بنظرم برو تو گوشیش اون خانم رو هم از تماس ها و هم پیامک ها بلاکش کن، و هم صفحات اجتماعی.

بعدا هم میتونی بری ببینی که تو پیام های مسدودشده گوشیش خانمه چه پیامایی فرستاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی به نظرم تو یه دلیل میخوای برای اینکه شوهرتو ببخشی ... که اگر بفهمی اول زنه زنگ زده میبخشیش 

و به نظر من حتی اگر بفهمی شوهرت اول زنگ زده هم یه دلیلی پیدا میکنی و میبخشیش 

و این که میخوای ببخشی تو ناخودآگاهته حتی خودت شاید دقیق ندونی

ببین عزیزم تو شوهرتو بهتر میشناسی اگر میدونی تکرار نمیکنه بدون پیرینت و این دردسرا راحت ببخش اما با شرط و شروط گذاشتن برا همسرت 

2805

برات آرزوی صبر دارم . قبل از هر کاری فکر آبروریزی توی فامیل را از سرت بیرون کن اون الان یک ترسی از بی آبرویی داره که اگر ریخت دیگه فایده نداره . بعد بشین با خودت فکر کن که می خواهی با زندگیت چکار کنی ما که شرایط زندگیت را نمی دونیم که می خواهی باهاش ادامه بدی یا جدا بشی ؟ البته پرینت بگیر و مدرک هم داشته باش اما اگر خواستی باهاش زندگی کنی یک شرط براش بزار اونم به صورت محضری مثل حق طلاق یا دارایی داره بزنه به نامت یا هر چیزی که خودت می دونی و بعد بشین باهاش زندگی کن . باز هم اگر امکانش را داری با یک مشاور صحبت کن .

مهم نیست کی اول زنگ زده مهم اینه که این وسط به شما خیانت شده.حالا اول با خودت کنار بیا ببین برنامه آت چیه به فرض هم شوهرت زنگ زده باشه می خوای جدا بشی؟ اگه نه شرایط نداری و نمی تونی پس دنبالش نرو خودت و آزار نده بشین زندگیت و بکن  و اعتماد کن شاید همسرت هم اشتباه کرده باشه 

برو پرینت بگیر شما ولی نمیدونم بچه داری نداریچند ساله مزدوجی

ده ساله 

بچه نه ساله دارم 

بنظرت بگیرم یا نگیرم !!!!!

اگه بگیرم و بفهمم زنگ زده ،،،،، اون موقع هیچ کاری نکنم پرو میشه ،،،،همون ترس هم که داره میریزه،،،،،و فوقش میگه آره من چندروزه میگم ببخش ،،ول نمیکنی کردم !!

میترسم به خانواده و زن داداش و اینام بکشه غرورم بشکنه

عزیزم اول ببین با خودت چند چندی میخوای بمونی یانه اگر میمونی پس هرگز ابروی شوهرتو نبر اینجوری قبح کا ...

من خودم دوست ندارم تو این زندگی بمونم 

مثل سگ ازش بدم میاد 

نمیتونم تحملش کنم 

اما میترسم آبروی خودم و خانواده ام بره با این داماد اگه گندش دربیاد 

میترسم نیشخند زن داداشام و سرشکستگی برادرام و پدرم بشه و غرور خودم و بچه ام بشکنه  ،،،،

دخترم رو وردارم ببرم خونه پدرم ،،،میتذسم نتونم اونجا زندگی کنم !!!!نه اتاق اضافه ای ،،،نه حریمی!!!!

مادرم با یه بچه ده ساله میاد بهم میگه ساعت  شش خونه باش ،،برات حرف درنیارن

من خودم دوست ندارم تو این زندگی بمونم مثل سگ ازش بدم میاد نمیتونم تحملش کنم اما میترسم آبروی خودم و ...

حالا اخلاق و شرایط خونه شوهرت چطوره؟بنظرت جا و راهی برای ترمیم هست؟ از من میپرسی سریع وا نده مخصوصا که دختر ده ساله داری این مسائل خیلی روی حال و اینده دخترتم تاثیر میزاره 

جا نزن زندگیتو دو دستی تقدیم دیگران نکن شوهرتو ادب کن ولی با روش مشاوره نه هول هولکی و بدون تدبیر 

همسرت اگر واقعا بیمار و هوسران و بی آبرو بود مث خیلیا راحت میزد زیر همه چیز و زندگی رو از هم‌ میپاشوند احتمال اینکه یه غلزی کرده و پشیمونه خیلی زیاده اگاهانه یه فرصت بهش بده 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
اسی به نظرم تو یه دلیل میخوای برای اینکه شوهرتو ببخشی ... که اگر بفهمی اول زنه زنگ زده میبخشیش و به ...

زخم زبون نزن !!!!!من به اندازه کافی خودم درد دارمممممممم

شما مگه شرایط منو می‌دونی که قضاوت می‌کنی ؟؟؟؟بخشش در کار نیست ,,,هیچ زنی نمیتونه ببخشه 

یا خودم هزارتا فکر وخیال میکنم 

اینکه بعد طلاق کجا برم 

بچه رو چه جور دست تنها بزرگ کنم 

برم خونه پدرم صدتا اختیار دار پیدا کنم 

تحمل نیشخند زن برادرام رو داشته باشم 

خانواده من پسردوست هستن ،،،،،جاییی اونجا ندارم !!!!

پس فردا ناپدری به دخترم تجاوز کنه 

من بیشتر از این میترسم غرور خودم و بچه ام بشکنه جلو بقیه  !!!!!!دخترم ده سالشه می‌فهمه ،،،،،

یک سال پیش من قهر بودم خونه پدرم !!!!!میگم به جهنم اینکارو کرده من نبودم !! 

ولی الان خیلی فرق می‌کنه که شوهرم زنگ زده باشه 

یا اون زن ولش نکرده باشه 

چنددقیقه حرف زدن !!!!!

2810