منم بعد ۳ روز دقیقا همین رنگ بود یعنی خیلی پررنگ نبود بعد آز مثبت بود خوشحااال رفتم پیش ماما گفت عدد بتا بعد ۴ روز بیشتر ۱۰۰ زده یعنی از دویست کمتره و به احتمال زیاد باردار نیستی کیسته من ناراحت رفتم خونه بعد چهار روز با استرس زیاد رفتم آز بتا دادم یهو دیدم پنج هزاره و دکترم گفت احتمالا دوقلو هستش خخخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منو میگی ببین من شوهرم ضعیفه میترسم باز رشد نکنه ایقد ک دکتر مردان گفت ای وی اف کن
ببین من ک میخواستم ivf کنم تو بیمارستان ی خانمی بود میگف شوهرم ضعیفه چند سال پیش اومدیم واسه ivf همهههه کاراشو کرده بودن فقط مونده بود ک کاشت انجام بده
ک یهو طبیعی باردار شده با اسپرم ضعیف!
الان دخترش ۶ سالشه باز اومده بود واسه کاشت دوباره بچه میخواستن
والا من الان یک ماهه هویج نخوردم تو سوپ هم نمیزنم میگن اب هویج نخورید من کلا نمیخورم هویج سقط اوره
ببین عزیزم منم تو نت خوندم نخوردم مامایی ک پیش دکترم بود گفت این چه کاریه تو نمیزاری ویتامین به بدنت برسه و منم باورش داشتم و گفت چند پرکاهو یه خیار یه هویج با نارنج بخور ..ولی منم تا اخر بارداریم اب هویج نخوردم چون گفتم خیلی هویج هست میترسم