2777
2789
عنوان

از شغل و ماشین شوهرم راضی نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 68 پست
حق داری این چه زندگی برات ساخته یکی نیست بگه وقتی نمیتونین شغل خوب و هواپیما شخصی داشته باشین چرا دس ...

والا بخدا اصن پنت هوس مون میدون فزود هلیکوپترش خیلی کوچیکه ۰🥲

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توقعاتتان کمتر کنید🙃

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

آره میفهمم لامبورگینی زیاد خوب نیست وام بگیرین عوضش کنین 😂😂😂

بنظزت طرح مادران اسممون ذر میاد؟خیلی شانس میخاد لامبورگینی بفروشیم یه اینه بغل کوئیک هم بخریم افتخاره 🥲

واقعا حق داری، لامبورگینی ۲۰۲۰ آخه؟ حداقل یه دنا پلاس ثبت نام کنید تحویل ۱۴۰۴

همون اسممون در نیومد مجبور شدیم وگرنه اون کجا اون کججججاا

نه ببین من بدخوراک نیستم ولی ورق طلا فقط دور بستنی عصرونم هست.

ای بابا بزار آب گریپ فروت مو بخورم بفهمم چی میگی الان یکم فشارم افتاده 😢

باید روی تو سیفون کشید که بخاطر بازدید هر گوهی میخوری

بابا چرا اصرار داری بخورمت ای بابا شما عریزم با واقعیت کنار بیا برو جای اصلی ات الان سیفون میکشم ک بری