2777
2789
عنوان

از دست شوهرم میخام خودمو بکشم

120 بازدید | 4 پست

شوهرم مشکل ناباروری داره و قرارع بیوپسی بشه که فک نکنم نو بیضه هم اسپرم باشع چون هورموناش مشکل داره

و راضی به گرفتن حنین اهدایی و اسپرم اهدایی و سرپرستی بچه نیس 

میگه یا بچه خودمون نشد هم جدا شو 

من واقعا دوسش دارم بخدا الان ک دارم اینارو می‌نویسم به پهنای صورت اشک ریختم مشکل همسرم و به جز مادر و پدرم کسی نمیدونه 

من همش دعا میکنم تو نمونه برداری اسپرم باشه یه عالمه نذر کردم ولی بعضی اوقات مثله امروز تا امید میشم میام نی نی سایت رو میخونم میبینم آدمایی مثله ما بودن که دکترا جوابشون کردن 

پدر و مادرم میگن اگر نشد جدا شو وقتی همسرت هیچکدوم و قبول نمیکنه من واقعا بدون بچه نمیتونم زندگی کنم هر چقدر ک همسرم رو دوست داشته باشم حس میکنم یه چیزی تو زندگی ما کمه 

خب منم حق مادر شدن دارم دبکع اونم میگه من فقط بچه خودمو میخام نشد برو منم میترسم اصلا با یکی دیگه ازدواج کنم چی میشه 

روحم داغونه تو این چند سال مریضی اعصاب گرفتم انقد فکر و خیال کردم و غصه خوردم 

نمیدونم سر در گمم دل کندن از همسرم برام سخته

مگه خدا این حال بده منو نمیبینه پس چرا میگن خدا بنده هاشو دوست داره 😭😭😭😭😭خیلی دوسش دارم مرد خوبیه 

با خانواده هامونم نمیتونم قضیه جنین اهدایی رو در ملیون بزارم چون می‌خاستم اکه روزی هم انجام می‌دادیم کسی ندونه 

یکی بود کە رفتە بود یە شهر خیلییی دور بە مدت بیشتر از یە سال،بچە نوزاد آوردە بود میگفت بچە خودمونە.هیچکس هم نمیدونە فقط من و یکی دونفر امین

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اخلاق شوهرت خوبه. حامی و پشتیبانته.  مرد پایه ایه با هم خوبید بهتون خوش میگذره. بیخیال بچه شو و هیچی رو زوری از خدا نخواه.  

اگه فکر میکنی حتی شوهر خوبی نیست دنبال اینم نباش پدر بچت بشع یا نه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یعنی میخای برا یه بچه زندگیتو و همدمتو دور بریزی بهشون فرصت بدین شاید خودشون بیان پیشنهادبدن و راه حل بدن  خدا داره صبرتونو امتحان میکنه شاید...

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼