2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه داره دم میکشه 😁دخترای شالیکار با دستای کوچولوشون دونه دونه برنجارو چیدن نمیشه ریخت دور دلم نمیاد

ولله دخترای شالیکارم راضی نیستن اینو بدی شوهرت ببره😊

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بدون پیاز بوی خیلی افتضاح خامی بخودش میگیره

عاشق پیاز سرخ کردنم ولی نمیدونم چرا لمس طوری شدم یه عالمه راه رفتم با خودم کلنجار رفتم تا درست کنم 

😁اینقدر بد شده عکس جدیدشو بدم ؟

نه گلم حدس طعمش سخت نیست

اینو بزار واسه تو خونه

واسه همسرت به روش دوستان درست کن بفرست

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

ولی خبر خوب اینه که اخلاقت عالیه

عزیزم اگر مرغ داری 

مرغ خورشتی درست کن

بعد مرغ با برنج در کنار هم توی ظرف کن برای ناهارشون

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
باشه نیم ساعته درست میشه با اون روش یا طولانی تر؟

میشه

اگه گوشت هم نداری با مرغ هم میشه

میگم اشرف

و بانوی باسلیقه ببین آشپزیت عالی میشه

ببین اول برنج ریختم تو قابلمه شستم بعد نمک ریختم رب و لوبیا ریختم با زردچوبه و فلفل گذاشتم بپزه

عزیزم باید برنجو یه چند ساعت خیس کنی برای مثال من اینجوری میپزم 

یه ظرف دیگه برنج رو خیس کن مثلاً سه لیوان خب بزار کنار بعد پیاز رو بردار ریز رنده کن لوبیا رو که من قبلاً با گوجه یه ظرف دیگه میپزم که نرم بشه و بعدفریز میکنم و یخچال می‌زارم هر وقت خواستم لوبیا پلو درست کنم بر میدارم 

خب بعدش یه پیاز بردار و نگینی خورد کن و سرخش کن بعد لوبیا رو که قبلاً با گوجه تفت داده بودی رو اضافه کن بزار یه چند دقیقه با حرارت کم بپزه بعد اگه دوست داشتی میتونی گوشت چرخ کرده هم بریزی هر جور به میلته

بعد ادویه هاشو اضافه میکنیم که زرد چوبه و فلفل و اگه خواستی پودر سیر و ادویه کاره که من اینارو میریزم هم بوش هم مزش عالی میشه عاشق پودر فلفلم من 

بعد رب گوجه رو اضافه کن قشنگ تفت بده تا بوی خامی رب از بین بره بعد آب برنج رو بگیر و اضافه کن بعد با همون لیوانی که برنج رو با اون اندازه گیری کردی و ریختی سه لیوان که ریختی برنج باید پنج لیوان بهش آب اضافه کنی بعد می‌زاری آبش کم بشه دیدی کم شد شعله پخش کن بزار و درشو بزار تمام بزار دم بکشه ❤️❤️

2810