عزیزم باید برنجو یه چند ساعت خیس کنی برای مثال من اینجوری میپزم
یه ظرف دیگه برنج رو خیس کن مثلاً سه لیوان خب بزار کنار بعد پیاز رو بردار ریز رنده کن لوبیا رو که من قبلاً با گوجه یه ظرف دیگه میپزم که نرم بشه و بعدفریز میکنم و یخچال میزارم هر وقت خواستم لوبیا پلو درست کنم بر میدارم
خب بعدش یه پیاز بردار و نگینی خورد کن و سرخش کن بعد لوبیا رو که قبلاً با گوجه تفت داده بودی رو اضافه کن بزار یه چند دقیقه با حرارت کم بپزه بعد اگه دوست داشتی میتونی گوشت چرخ کرده هم بریزی هر جور به میلته
بعد ادویه هاشو اضافه میکنیم که زرد چوبه و فلفل و اگه خواستی پودر سیر و ادویه کاره که من اینارو میریزم هم بوش هم مزش عالی میشه عاشق پودر فلفلم من
بعد رب گوجه رو اضافه کن قشنگ تفت بده تا بوی خامی رب از بین بره بعد آب برنج رو بگیر و اضافه کن بعد با همون لیوانی که برنج رو با اون اندازه گیری کردی و ریختی سه لیوان که ریختی برنج باید پنج لیوان بهش آب اضافه کنی بعد میزاری آبش کم بشه دیدی کم شد شعله پخش کن بزار و درشو بزار تمام بزار دم بکشه ❤️❤️