2777
2789
عنوان

امشب خبر بارداری جاریمو شندیم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 98 پست
شوهرم اصلا تو درمان همکاری نمیکنه از اون طرقم میگ چرا نمیشع

اولا یکسال برای همه آدما عادیه ، دوما دمنوشم یعنی نمیخوره؟ سرچ کن ببین چیا خوبه بهش بده بخوره

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چه ورزشی بهتره

اگه باشگاه بری ،فیتنس بهتره .

ولی اگه خودت بخوای ورزش کنی تو خونه رقص تند ، حرکت پروانه  چرخش روسی ، دو درجا . جوری که ضربان قلبت بره بالا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای همه چی یطرف این دعاهای بقیه یطرف ادمو عصبی میکنه درکت میکنممم واقعا

دعاهاشون بد نیستااا ولی دل ادم یجوری میشع

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
عزیزم چ بد چشم چی اخه

شماهم به نظرم دیگ ب کسی نگو اقدامی خیلی مخفی این کارو کن یه دکترم میشناسم صد در صد جوابه خواستی خصوصی بهت میدمش معجون زنان هم بخور

دوستم بعد هشت سال پیش این باردار شد هم خودش هم شوهرش ضعیف بودن

اولا یکسال برای همه آدما عادیه ، دوما دمنوشم یعنی نمیخوره؟ سرچ کن ببین چیا خوبه بهش بده بخوره

هنوز یک سالم تشده نمیدونم باید باهاش حرف بزنم حسابی

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
شماهم به نظرم دیگ ب کسی نگو اقدامی خیلی مخفی این کارو کن یه دکترم میشناسم صد در صد جوابه خواستی خصوص ...

عزیزم بفرس برام

دو سال پیش حال الان تو رو داشتم 

خواهرم خدا خواسته باردار شده بود ولی نمیخواست خونریزی کرد و سقطش کردن اون شب که سقط من پیشش بودم حالم بد بود فرداش اومدم خونه همش گریه میکردم داشتم از ناراحتی میمردم میگفتم خدایا من این همه زجه میزدم چرا به من ندادی به کسی دادی که اصلا نمیخواستش والان هم رفت 

من همون ماه باردار شدم الان دخترم کنارمه ولی من یه پسر هم دارم بعد اون دیگه باردار نمیشدم 

من نذر چله زیارت عاشورا گرفتم نذر صلوات گرفتم نذر ختم قرآن شما هم نذر کن انشاالله خدا دامنتو سبز کنه به حق علی 

قسمت سختش برا من این بود بارداری جاریمو از من مخفی کردن 

چون دوران کرونا بود رفت و آمد نبود ،تلفنی هم احوالپرسی میکردیم نگفت 

خودش به کنار 

مادرشوهرم که باهاش همکاری میکرد که من نفهمم بارداره که یهو من چشمش نزنم،چون ما بچه دار نشدیم و مشکل داریم😏

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای همه چی یطرف این دعاهای بقیه یطرف ادمو عصبی میکنه درکت میکنممم واقعا

منم یه جاری دارم از هممون بزرگتره، ۱۶ ساله ازدواج کرده و بچه دار نمیشه. هرکی زایمان میکنه مادرشوهرم هی چپ و راست جلوی خودش میگه ایشالا قسمت فلانی. اصلا بنده خدا حالش دگرگون میشه. برادرشوهرم پَکر میشه. خب چرا اینکارو میکنن؟؟؟ بارها دلم خواسته بهش بگم اگه هدفت فقط دعاست، تو خلوت خودت پای سجاده دعا کن، نذر کن. ولی بخدا گناه دارن انقدر تو روشون میگی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

قزبونت برم مهربون خدا بچهای گلتو برات حفظ کنه حس غریبیه هیچوقت فک نمیکردم برام پیش بیاد این حس

بخدا بچه دار ک بشی همه این روزا یادت میره سی روز رمضون مامانم سرش ب سجده بدد گریه میکرد میگف خدایا بچم خیلی سختی کشیده بهش ی بچه بده دیر حامله شدم ولی لذتش دوبرابره ب لذت بعدش فک کن الان با این پیشرفت پزشکی نازایی اصلا وجود نداره تازه اقدامی فقط امیدت بخدا باشه برات از ته دل دعا میکنم بچتو بغل بگیری

اگ دوس داشتین برام دعا کنیددد سرم خیلی درد میکنه

بخدا بچه دار ک بشی همه این روزا یادت میره سی روز رمضون مامانم سرش ب سجده بدد گریه میکرد میگف خدایا ب ...

الهی فداتشم مرسی با حرفات بهم امید دادی اگ دوس داشتی برام دعا کن 

شماهم به نظرم دیگ ب کسی نگو اقدامی خیلی مخفی این کارو کن یه دکترم میشناسم صد در صد جوابه خواستی خصوص ...

میشه بگی کدوم شهره آدرس شمارشو بدی منم ی دوس دارم عروسیش با من ی شب بود ولی همش سقط میکنه بچه نداره خیلی غصشو میخورم