قهوه خیلی خوبه هم برای مرد و هم زن شکر و چای نمیدونم ولی من خودم تنبلی داشتم عسل خوردم سیاهدونه . زن ...
نمیدونم یکی از دوستام حتی آمریکا رفت بهش گفت باردار نمیشی آخر سر یه دکتر تو یکی از استانا بهش علاوه بر آمپول هر ماه گفته بود قهوه چایی شکر شکلات نخور☹️وگرنه خودم قهوه خ دوس دارم نمیدونم بخورم یا نه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زیر نظر دکترت قرص دوفاستون اصل پیدا کن خارجیه عالیه واقعا برای تنبلی تخمدان ، دوفامد ایرانیشه من نتیجه نگرفتم البته یه دوره خوردم بعد لاغر کن و پیاده روی ، قرص ویتامین ای بخور و طبق طب سنتی به شوهرت چیزای موثر بده بخوره تا قوی بشه اسپرمش
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الهی بگردم برات گلم خیلی سحته سقط واقعا منم امشب همه بعم میگفتن قسمت خوذت دوس داشتم زار بزنم
وای همه چی یطرف این دعاهای بقیه یطرف ادمو عصبی میکنه درکت میکنممم واقعا
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬