2777
2789
عنوان

امشب خبر بارداری جاریمو شندیم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 98 پست
خیلی گریه کردم امشب ن اینکه حسودی کنم نه ولی دلم یجوری شد

ان شاءالله خدا بهت ی نی نی خوشگل بده تموم این روزا یادت بره منم حامله نمیشدم تا دوسال روزی ک خبر بارداری دخترخالمو شنیدم ک دوقلو داره براش خوشحال شدم ولی واس خودمم گریم گرف حسادت نیس گلم الان دوتا بچه دارم خدابزرگه توام امیدت بخدا باشه عزیزکم

قهوه خیلی خوبه هم برای مرد و هم زن شکر و چای نمیدونم ولی من خودم تنبلی داشتم عسل خوردم سیاهدونه . زن ...

نمیدونم یکی از دوستام حتی آمریکا رفت بهش گفت باردار نمیشی آخر سر یه دکتر تو یکی از استانا بهش علاوه بر آمپول هر ماه گفته بود قهوه چایی شکر شکلات نخور☹️وگرنه خودم قهوه خ دوس دارم نمیدونم بخورم یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی بود جرش میداد از مرگ بچه حرف میزنه وقتی بچمو میبینه وقتی بیقه بغلش میکنن چشمش چپ میشه خیلی مستر ...

اصلا هیچ وقت بچتو نزدیکش نذاری خطرناکه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

زیر نظر دکترت قرص دوفاستون اصل پیدا کن خارجیه عالیه واقعا برای تنبلی تخمدان ، دوفامد ایرانیشه من نتیجه نگرفتم البته یه دوره خوردم  بعد لاغر کن و پیاده روی ، قرص ویتامین ای بخور و طبق طب سنتی به شوهرت چیزای موثر بده بخوره تا قوی بشه اسپرمش

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
هممون یزمانی همین حستو تجربه کردی مثلا من با یکی از فامیلام باهم باردار بودیم اون الان ۲هفته دیگ زای ...

الهی بگردم برات گلم خیلی سحته سقط واقعا منم امشب همه بعم میگفتن قسمت خوذت دوس داشتم زار بزنم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
زیر نظر دکترت قرص دوفاستون اصل پیدا کن خارجیه عالیه واقعا برای تنبلی تخمدان ، دوفامد ایرانیشه من نتی ...

شوهرم اصلا تو درمان همکاری نمیکنه از اون طرقم میگ چرا نمیشع

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
یه چیزی بگم من بکیو‌میشناسم با این روش بعد ۲۰ستل بچه دارید شاید واسه شماهم خوب باشه

بکو گلم

عزیزم چ بد چشم چی اخه

چی بگم💔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الهی بگردم برات گلم خیلی سحته سقط واقعا منم امشب همه بعم میگفتن قسمت خوذت دوس داشتم زار بزنم

وای همه  چی یطرف این دعاهای بقیه یطرف ادمو عصبی میکنه درکت میکنممم واقعا

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
نمیدونم یکی از دوستام حتی آمریکا رفت بهش گفت باردار نمیشی آخر سر یه دکتر تو یکی از استانا بهش علاوه ...

بازم من نمیدونم هر جور دوس داری گلم 😉

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

ان شاءالله خدا بهت ی نی نی خوشگل بده تموم این روزا یادت بره منم حامله نمیشدم تا دوسال روزی ک خبر بار ...

قزبونت برم مهربون خدا بچهای گلتو برات حفظ کنه حس غریبیه هیچوقت فک نمیکردم برام پیش بیاد این حس