2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار زیارتگاه یکی بهم گفت یک سال هر روز سوره بقره هر روز خوند گفت رندگیم تغییر کرد و سوره بقره تاثیر داره 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نماز بخون بد نماز آیت الکرسی بخون هر چی دعا جنبل جادو باطل وروت اسر نداره

میخونم ....هر روز قرآن پخش میکنم تو خونه .... ولی در حال حاضر یکی از اقوام دست بر دار نیست و شدیداً منو شوهرم ب جون هم افتادیم .... مدام طلسم جدایی و اینا انجام میده . الآنم قهریم با شوهر. 

آیات سخره رو سرچ کنید و دستورالعملش رو انجام بدین.موثرترین راه در رفع طلسم و اثرات شیاطین هست به اضافه اذان گفتن در اوقات شرعی در تمام منزل

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

ادمای مریض و‌روانی خیلی راست میگین برای کمبود عقده های خودتون دعا بگیرین 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
فقط فقط سوره بقره

شما خودت نتیجه گرفتی ؟؟؟ 

منم خیلی معتقدم .... بار ها اینجوری باطل کردم . خواهرمم مدام صوت شو گوش میده تو خونه .... هیچی روش اثر نمیکنه . ولی برا من این سری خیلی سنگینه ،، در کنار بقره نمی‌دونم چکار کنم دبگه

سلام مینو خواهرانه بهت میگم خودم مجردم ولی پسر عمم برام طلسم کرده بود که جواب بله بهش بدم ۹ سال پیگیرم طوری که روزای آخر داخل خونه میدیدمش موقع خواب بالا سرم نشسته بود حتی خانوادم می‌دیدنش ۴۰ روز چله گرفتم تو خواب بهم گفتن تنها راحل حرز امام جواده و از اون موقع بعد بعد واقعا خوشبختم حتی تو خواب دیگه اجنه سمتم نمیان فقط از دور نگا میکنن نماز مخصوصش رو هم خودت حتما بخون و ب بازو راستت ببند من از سایت شرف آنلاین گرفتم از جای معتبر بگیر