2777
2789

نادعلی نذرنمک

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا با حرف زدن و درد و دل کردن عمیق با خدا بیشترین حاجتو گرفتم

نمیگم دعا و ذکر بده اونا هم عالیه ولی تجربه من اینه وقتی دعا میکنی یکم شاید غرور میگیرت مون که خدا ببین دعا کردم پس حاجتمو بده ولی وقتی دلی باهاش صحبت میکنی و میگی خدایا خودمو سپردم بهت یه کاریش بکن واقعا حاجت میده❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

چیزی که نخواد بشه نمیشه حتی اگه ۱۰۰۰تا چله و ختم برداریم 

اینو از منی بشنو که ۸ ماهه ضجه زدم و مردم اینقد دعا کردم و نشد ،برای یه حاجت دیگه م ۴ سال دعا کردم نشد الانم دیگه کاری باخدا ندارم باهاش قهرم نه نماز می خونم نه چیزی فقط بهش کفر میگم 

‌وقتی نشه هر کاریم کنی متاسفانه نمیشه

منی ک در انتظار بچم ۱۴ ساله

چله

صلوات

نماز شب

قران

روزه

نذری دادن

نماز مستحبی متوسل به ائمه

دعای متوسل به ائمه

دعا گریه 

کربلا مشهد مکانهای زیارتی

دکتر دارو امپول عمل

طب سنتی گیاهی 

کلی راه رفتم نشد ک نشد 

دیگه واقعن ذوقشو ندارم پیر شدم 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
چند روزه درروز چند بار

هردوتاشون خیلی زود

نادعلی نه بار بعدنماز صبح

نمک هم هرچندبسته دوست داری پخش کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
‌وقتی نشه هر کاریم کنی متاسفانه نمیشهمنی ک در انتظار بچم ۱۴ سالهچلهصلواتنماز شبقرانروزهنذری دادننماز ...

قربون خدا برم کسی عاشق بچه س بهش حالا حالا نمیده ماهایی ک قدر بچه نمیدونیم و خیلیا ک رو دست بچهاشون مونده بهشون چند تا چندتا میده .و دریت حسابی بزرگ نمیکنیم دل بچها خونه😢 انشالله خداوند ب زودی دامنتو سبز کنه یه نی نی خوشگل بزاره بغلت

‌وقتی نشه هر کاریم کنی متاسفانه نمیشهمنی ک در انتظار بچم ۱۴ سالهچلهصلواتنماز شبقرانروزهنذری دادننماز ...

ماه رجب که آمد با شوهرت تو یک ماه رجب صد هزار صلوات بفرستین نه بیشتر نه کمتر،تاپیکاش رو تو همین نی نی سایت بگرد پیدا کن چه خیلیا برای بچه دار شدن ازش حاجت گرفتن،دستور آیت الله بهجت

ماه رجب که آمد با شوهرت تو یک ماه رجب صد هزار صلوات بفرستین نه بیشتر نه کمتر،تاپیکاش رو تو همین نی ن ...

درماه رجب فقط ۱۰۰ صلوات؟

یا ۳۰ روز  روزی ۱۰۰ صلوات؟

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚