2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا کمک پسرم 14 ماهشه اصصصصلا اروم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست
اونجوری باید برم پیش روانپزشک 😂😭

شاید اکاریه خب...یکی از اقوام بچه بدنیا امد تا دوسالگی گریه و گریه بردن دکتر و سونو و ازمایش...دیدن سنگ کلیه داره و عمل کردن سنگ دراوردن بچه خوب شد

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببین اینو مطمئن باش هیییییچ بچه ای بی دلیل گریه نمی کنه. قطعا یه مشکلی داره که باید درمان شه. یا بخا ...

اره خودمم احتمال میدم بخاطر دندونش باشه 

نوزاد بود ب پروتیین گاوی حساسیت داشت ولی الان خوب شده

نمی دونم دیگ چکار کنم زندگی برام نمونده

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
اونجوری باید برم پیش روانپزشک 😂😭

نه قربونت، به هرحال توام آدمی خسته میشی، کلافه میشی... ولی یادت باشه اون طفل معصوم هم گناهی نداره. اونم تو عذابه

درمان بشه هردو حس بهتری پیدا می کنید

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببین بعضی بچه ها کلا بی قرارن.پسرم کشت منو اما دخترم ارومتر بود به نسبت

اره افرین دقیقا پسر بزرگم لزوم بود دومی پدرم در اوورد 

اصلا نگاش می کنی هیچیش نیست فقط الکی نق می زنه اصلا اشکش نمیاد سریع هم میخنده خودش عوض میسه

اره خودمم احتمال میدم بخاطر دندونش باشه نوزاد بود ب پروتیین گاوی حساسیت داشت ولی الان خوب شدهنمی دون ...

از کجا می دونی خوب شده. رژیم لبنیات و گوشت گاوی و براش ادامه بده ببین بهتر میشه یا نه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نه قربونت، به هرحال توام آدمی خسته میشی، کلافه میشی... ولی یادت باشه اون طفل معصوم هم گناهی نداره. ا ...

اخ ممنون از دلگزمیت عزیزم

خدا از دهنت بشنوه 

عزیزیم 🌹🥲

از کجا می دونی خوب شده. رژیم لبنیات و گوشت گاوی و براش ادامه بده ببین بهتر میشه یا نه

قبلنا شیر و اینا میخورد اسهال میشد و دسشوییش خونی پلی امشب ب شوهرم گفتم باید ببریم دکتر

2810