2777
2789
هرکس می‌تونه باشه معمولا بچه ها یا تینیجرا اینکارو میکنن احتمال یک درصد هم اینکه یکی روت کراشه می‌تو ...

با همسایمون یه ده روزی تو ارتباط بودم کات کردیم ممکنه اون باشه؟

🎻 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من همیشه این کارو میکنم خیلی کثیف باشه شعرم مینویسم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

من هر موقع ماشین پر خاک میدیدم شکل شیر آب میکشیدم بعد براش مینوشتم سالهای دور از آب یعنی ماشینش آب ندیده از بس خاکیه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اسی چقد حست باحاله ازت وایب مثبت گرفتمخوشبخت ترین باشی دختر

واقعا؟؟؟اولین باره کسی اینو بهم میگه منم خیلی حس خوبی از حرفت گرفتم ممنونم ازت مهربونم🤍🌹

🎻 
من هر موقع ماشین پر خاک میدیدم شکل شیر آب میکشیدم بعد براش مینوشتم سالهای دور از آب یعنی ماشینش آب ن ...

چه باحال🤣🤣ولی من خیلی رو ماشینم حساسم خیلی تمیزه همیشه ،ولی این انگار چربی دستش مونده

🎻 
واقعا؟؟؟اولین باره کسی اینو بهم میگه منم خیلی حس خوبی از حرفت گرفتم ممنونم ازت مهربونم🤍🌹

فداتشم عزیزم

من ک بیشتر تررر ازت حس خوب گرفتم

فقط با آیدیت مشکل دارممم

دختر ب این خفنی با وایب مثبت این چ ایدی ایه اخهههه 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چه باحال🤣🤣ولی من خیلی رو ماشینم حساسم خیلی تمیزه همیشه ،ولی این انگار چربی دستش مونده

هر چیزی ممکنه حالا یا یکی که ازت خوشش میاد یا یه بیکار مث من 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

هر چیزی ممکنه حالا یا یکی که ازت خوشش میاد یا یه بیکار مث من

خب برام مهمه ببینم حسی بهم داره یا نه البته اگه داشت پیام میداد چرا باید قلب بکشه فکر کنم همون کسی از سر بیکاری کشیده

🎻 
2810