2777
2789

تو مدرسه ماسک میزنم گاهی الان دیگه دوست ندارم نزنم حالا دلیل خاصی نداره ولی خب عادت کردم معلممون گیر داده نمیدونم چکار کنم پاچه گیرم هست گفته اگر ریه هات ضعیفه اشکال ندارد میخوام گواهی بگیرم بنظرتون خوبه ؟ یا یچی بگم راضی شه که فکر نکنم راضی بشه سخت گیره البته یکی از دوستام میگه از دور اینجوریه از نزدیک یکم بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

اونموقع برای استخدامی اینا بخوای بری رو پروندته میگن آسم داره و...

البته اگه میخوای بعدا استخدام شی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

وقتي مريضي ريوي و الرژي نداري چي بنويسه ولي اگه داري گواهي ميده

چرا من رفتم مامانم اصرار کرده یه گواهی هم بنویسه که حالم بده و سرما خوردم و..که نشون مدرسه بدم گیر ندن دیگ امسال مامانم ولی قبول نمیکنه لعنت بهش

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

چرا من رفتم مامانم اصرار کرده یه گواهی هم بنویسه که حالم بده و سرما خوردم و..که نشون مدرسه بدم گیر ن ...

برای ماسک نه ولی برای غیبت😂😑

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..