2777
2789
عنوان

کسی گواهی پزشکی الکی گرفته برای مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست

یه بار واسه امتحان پیچوندم

دمش گرم دکتر نامردی نکرد داد 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر اینکه میخوای ماسک بزنی میخوای گواهی بگیری؟ کاری ب این ندارم.اما مگه ماسک زدن جرمه.بگو من خیلی حساسم مریض بشم براهمین میزنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

به کسی ربطی نداره بابا اگه گفت دربیار بگو نمیخوام..

دبیر ما میگ همه باید یه دست باشند تازه یادمه گفت همین هفته قبلی اونایی که ماسک میزنن باید یه طرف دیگ بشینند بدم میاد اینطوری 😂😂😐

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

ك ماسك بزني؟

نه برای غیبت😂😂ماسک نه بابا 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

سال اخر دبیرستان ی دختره بود همیشهههه ماسک میزد اونم ماسک سیاه هیچوقتم برنمیداشت یعنی کلا ما تصوری از بینی و دهنش نداشتیم. غذاهم نمیخورد. یبار قبل امتحان ترم یک من زود رفتم کلاس بشینم درس بخونم دیدم ماسکشو دراورده صبحانه بخوره.به اندازه ی پسر نوجوون سیبیل داشت.خیلی ناراحت شدم حتما خانوادش اجازه نمیدادن اصلاح کنه. براهمین ماسک میزد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

[QUOTE=360221825]بر اینکه میخوای ماسک بزنی میخوای گواهی بگیری؟ کاری ب این ندارم.اما مگه ماسک زدن جرمه.بگو من خیلی حسا ...[/QUOTE 

اره برعکس می‌خوام همینو بگم ولی خب باز پاچمو نگیره یچی دیگه در بیاره بمونم تو حرف خودم

دبیر ما میگ همه باید یه دست باشند تازه یادمه گفت همین هفته قبلی اونایی که ماسک میزنن باید یه طرف دیگ ...

ببخشیدا معلمتون دیگه نمیدونه باید چی بگه! 

انقدر بدم میاد از اینطور معلما. بشین درستو بده چکار داری خب

ببخشیدا معلمتون دیگه نمیدونه باید چی بگه! انقدر بدم میاد از اینطور معلما. بشین درستو بده چکار داری خ ...

😂😂کلا وسواس داره بخدا میگ کسی نباید نزدیکم بیاد از همون فاصله دور باید باهاش حرف زد همه چی تمیز و یک دست صندلی ها مرتب باشه برگه هم تصحیح می‌کنه همین طور😑😂قشنگ با نظم یه کلمه اشتباه نمره کم می‌کنه اینم شانس کنه بدبخت سه سال دبیر مون هست

[QUOTE=360221825]بر اینکه میخوای ماسک بزنی میخوای گواهی بگیری؟ کاری ب این ندارم.اما مگه ماسک زدن جرم ...

ن دیگه هیچ حرفی نمیتونه دربیاره.خیلیا حساسن سر اینکه مربض بشن .بهش رو نده چقد دخالت میکنه تو همه چیز