2777
2789

سلام خانما من یه دختر ۶ ساله دارم که وقتی به دنیا اومد سفید بود الان تقریبا ۲ ۳ سالی میشه پوست صورتش زرد شده همیشه هم کف پاهاش زرد و سرده

علت خاصی ممکنه داشته باشه؟ بیماری ای چیزی 

پارسال آزمایش خون داد هم آهن خونش هم گلبول قرمزش زیاد بود 

همه چیزم میخوره از جگر و آجیل گرفته تا میوه های نوبرانه و... 

خیلی ناراحتم از آمپول اینا میترسه نمیاد آزمایش مجدد بده

غلبه صفرا داره گرمی جات و مغزیجات کمتر بده 

هله و هوله خیلی کمتر بخوره 

خاک شیر و دونه های لعابی بهش بده 

سالاد کاهو ماست بارهنگ نعنا قبل ناهار بده 

سرکنگبین کاسنی بده 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلبه صفرا داره گرمی جات و مغزیجات کمتر بده هله و هوله خیلی کمتر بخوره خاک شیر و دونه های لعابی بهش ب ...

یعنی ممکنه بخاطر گرمیجات باشه؟

در وعده ناهار ممکنه ۲ ۳ بار ناهار بخوره ولی نمیدونم چرا جون نمیگیره 

من وخاهرام همیشه رنگ ورویمون زرد بوده کاری به کم خونی هم نداره.فقط یه بدشانسی است برا آدم

آنه ما اصلا ژن زردی نداریم 

به دنیا هم اومد تا ۲ ۳ سالگی پوست سفید صورتی بود نمیدونم چرا اینجوری شده 

فقطم پوست صورت و کف پاهاشو زرده

یعنی ممکنه بخاطر گرمیجات باشه؟در وعده ناهار ممکنه ۲ ۳ بار ناهار بخوره ولی نمیدونم چرا جون نمیگیره

بله صفرا یعنی زرد و  گرمی و خشکی موقع غلبه مزاج بالا میره خشکی باعث لاغری میشه اینو مطمئنم پر مورد فرزندتون از غلبه مزاجه راستی آلو آلوچه هم خوبه البته طبیعیش

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
ی چیزایی بلدم

دختر من کلاس چهارمه تپله سفید و بوره، کم خونی هم داره 

کوچک تر که بود رفلاکس معده تو خواب هم داشت، الان هم اگه یه کم مایعات یا غذاهای الکی بخوره میگه حالت تهوع گرفتم یا دلم درد میکنه، هر دو هفته مریض میشه ویروس میگیره، چی کار کنم خوب بشه؟بخدا بیچاره شدم از بس مریض میشه