2777
2789
پیش دبستانی

دختر منم۶ ساشه شب ادراری داره کلاس اوله.

تمام فامیلای شوهرم بچه هاشون تا ۸سالگی شب ادراری داشتن.. خودم تا کلاس اول.

رفتم متخصص اطفال گفت اورولوژی باید  ببری.

من خودم شبا تنبلیم میاد دخترمو بیدار کنم! خود دخترم میگه مامان من بلد نیستم نمیدونم شبا چطور بلید بفهمم که جیش دارم باید بیدار شم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی اسپری کامل تموم شد و حتی یه شبم نشد جیش نکنه

خیلیا رو دیدم تا سن راهنمایی هم شب ادراری دارن بعد خوب میشن 

باید چند ساعت قبل خواب مایعات نخورده 

سردی جات نخوره 

گرمی جات مقوی بخوره 

و یکی دو ساعت از خوابش که گذشت بیدارش کنی ببریش دستشویی 

یبارم دم صبح ببریش دستشویی 

اوایلش سخته بعد دیگه خودش اون ساعتا بیدار میشه میره دستشویی  زیرش هم پارچه پلاستیک دوزی شده بزرگ بنداز 

پتوش رو هم هر وقت خییس شد بنداز ماشین 

اصلا اصلا اصلا هم به خاطر این مشکلش دعواش نکن جلوی هیچ کسم نگو حتی خانواده خودت 

پیج آشپزی من 
خیلیا رو دیدم تا سن راهنمایی هم شب ادراری دارن بعد خوب میشن باید چند ساعت قبل خواب مایعات نخورده سرد ...

هر شبی که هست خستع شدم دیگه مثلا نیم ساعت پیش یهو خوابش برد ده دقیقه بعدش جیش کرد 

صب کلی پتپ تشک لباس شستم هنوز خشک نشده دوباره تشک جیش کرد

هر چی میگم نخور گوش نمی ده اصن گاهی شبا تا میخوابه نیم ساعت بعدشش جیش می کرد

میگن یه قرصی هست تا یک ماه بخورن خوب میشن متخصص فقط تجویز میکنه من میخوام پیگیر بشم

هر شبی که هست خستع شدم دیگه مثلا نیم ساعت پیش یهو خوابش برد ده دقیقه بعدش جیش کرد صب کلی پتپ تشک لبا ...

گاهی شبا دیر بیدار میشم میبینم تو جیش خودش غرق شده و سردشه مدام سرما میخوره.

روغن سیاهداره امتحان بکن منم میخوام بخرم بزن پهلو و مثانش

گاهی شبا دیر بیدار میشم میبینم تو جیش خودش غرق شده و سردشه مدام سرما میخوره. روغن سیاهداره امتحان بک ...

من اینقد هر شب روغن سیاهدانه ریختم تو ناف با روغن تخم مرغ پهلو شکم چرب کردم بیفایده بود

منم شنیدم من اوندفه براش اسپری بینی داد رو دختر من فایده نداشت

من دوهفته دخترمو شبی ۳ بار بیدار میکردم میبردم دسشویی  کمی خوب شد گاهی خودش تو خواب میگفت جیش دارم متاسفانه دیگه من بخاطر بی‌خوابی شدید دوام نیوردم بیدارش نکردم

2810