2777
2789

سلام بچها دوستم هفته ی ششم رفت برای سونو به خاطر تشکیل قلب ولی دکتر گفت متاسفانه بچه قلبش تشکیل نشده تا اینکه دوستم گفت که حتما چون هفته ششم رفتم زوده و دکتر اشتباه میکنه بزار بشم هفته هشتم بعد میرم برای سونو…

خلاصه دوهفته میگذره یهو خونریزی میکنه وقتی خونریزی کرد خیلی نرسیده بود شب بود که فردا صب رفت دکتر که گفت باید سقط بشه بچه دوهفته که مرده تو سکوت با قرص نمیشه که سقط شه باید کورتاژ کنی  ولی خودش از کورتاژ میترسید برای همین کلی دمنوش و پیاده روی و ….تونست چند تا تیکه بندازه وقتی افتادن بعد دو روز خونریزیش قطع شد …..

الان ادامشم میگم

چ کار خطرناکی 

خب اون مرده عفونت میکنه هزار دردو مرض میگیره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اینکه خودش به خونریزی افتاده خوبه 

من یازده هفته و چند روز بودم بیمارستان با قرص سقط کردم قلبش تشکیل نشده بود هی بهم میگفتن صبر کن ممکنه تشکیل بشه 

دوست شما بعد از قطع خونریزی باید میرفت دکتر سونوگرافی میشد برای بقایا قرص میدادن

خودش فکر فکر انداختشون اخه ببخشید دوتا تیکه بزرگ انداخت

نه ربطی به اندازه تیکه نداره من کلی خونریزی کردم با کلی لخته و تیکه باز سونو شدم بقایا داشتم کمتر از یه سانت باز بعد پریودی هم میگن بیا سونو شو چک کنن

رفت دکتر سونو داد گفت که هنوز تیکه های جنین چسبیده به رحمت و سفت شده و احتمال نازاییت بالاس (چون سن ...

یه دکتر دیگه هم بره 

بعد کورتاژ تا میتونه به تقویت رحمش برسه مراقب باشه شش ماه مراقبت می خواد 

یه دکتر دیگه هم بره بعد کورتاژ تا میتونه به تقویت رحمش برسه مراقب باشه شش ماه مراقبت می خواد

الان خودش خیلی نگرانه و کلی استرس داره دکترا بهش گفتن احتمال نازاییت بالاس بعد یه هفته تشخیص میدیم نازا شدی یا نه 

الان خودش خیلی نگرانه و کلی استرس داره دکترا بهش گفتن احتمال نازاییت بالاس بعد یه هفته تشخیص میدیم ن ...

این استرس بدتره مثبت فکر کنه پیش یه دکتر خوب بره دیگه الان چیزی ب اسم نازایی نداریم ولی قبول کن بی احتیاطی کرده