2777
2789

اون تلوزیون، ماشین لباس شویی ماشین ظرف شویی ،یخچال گرفت بقیه شم من 

به خدا وضع مالی مون متوسطه به خانواده م خیلی فشار اومده واسه جهاز

دیروز رفتم برقی مثل جارو برقی آب میوه ۳ کاره چای ساز اتو پرسی 

خرد کن پلو پز جیپاز همزن برقی با مخزن خریدم کلی وسیله دیگه فرش و مبل و سرویس خوابم با منه…

خیلی بیشعوره خیلی من همه چیزو خدا شاهده خانواده م ندارن ولی همه چیزو آخرین مدلشو واسم گرفتن 

آخرین جنس بازار دیگه رو دست نداره 

تو تلفن برگشت گفت قهوه ساز گرفتی؟منم گفتم نه اون ضروری نیست جزو جهاز نیست ..گفتش پس منم اشتباه کردم ظرف شویی گرفتم منم گفتم پس اونجوری باید فرش میگرفتی

گفت باید نداریم با من تهدیدی حرف نزن زن پسرعمو یه مراسم عقد و عروسی سنگین واسه پسر عموم گرفته 

نمیدونم طلا نخریدن براش که من خریدم واسه تو

مراسم عقدم خودم گرفتم بعد گفت زنش کل جهازو خودش گرفته….دیگه داشت حرف میزد منم یهو با گریه و جیغ گفتم من حد توانم اینه خدافظ قطع کردم روش

دوباره زنگ زد فهمید چه زری زده افتاد غلط کردن گفتم ببین من حد توانم اینه میخوای بخا میخوای نخا 

من همینم که هستم من رو نمیخوای چشت انقدر دنباله جهازه برو یه زن بگیر که واست عروسی بگیره دیگه فهمید حرفش چقدر اشتباه بود افتاد شوخی کردن …

خیلی دلم شکست خیلی ….خدا شاهده پدر و مادرم با حقوق چندر قاز به زور خرج خودمون رو میدیم دارن واسه من جهاز میگیرن الانم دارم تایپ میکنم دارم حق حق گریه میکنم و مینویسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری میخای باهمچین ادمی زندگی کنی ببخشید ولی خودتواماده کن هرروز رگبار حرفای سنگین میادبرات

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

به جان مادرم تو فامیل من تنها دختری هستم که انقدر جهاز خریدم همه میگن بابا این همه وسیله میخوای چیکا ...

اوووو همین که سنگین های جهیزیه را خریده کلات رو بنداز بالا 

شوهر من که فقط یه تلویزیون و زیر تلویزیونی آورد

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
2810