2777
2789
عنوان

با روش شخصی مرغ دارم میپزم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

میگن پودر انبه خیلی مرغ رو خوشمزه میکنه. باید بخرم یه بار امتحان کنم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
لابد اب پز شده و مونده تو فریزشو میزنی...تو یبار هویج تازرو رنده کن سرخ کن ببین چی میشه

وای اون سرخ شده محشره اما فکر کنم ایشون اونو نمیگن بعضیا هویج درسته رو آبپز میندازم تو مرغ

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن پودر انبه خیلی مرغ رو خوشمزه میکنه. باید بخرم یه بار امتحان کنم

والا من ندیدم تا حالا انبه پودر داشته باشه ذاتا انبه این ورا نیست که پودرشو امتحان کنم  

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
حتمن حتمن بزن که بوی مرغو میگیره و اگه پیاز نریختی یه پیاز درسته رو چند قاچ بزن داخل آب مرغ اونم برا ...

حتما حتما ممنون 

لابد اب پز شده و مونده تو فریزشو میزنی...تو یبار هویج تازرو رنده کن سرخ کن ببین چی میشه

امتحان کردم نمی‌دونم چرا دوست ندارم تازه بعضیا آبش رو هم آنقدر زیاد میکنن ک میشه توش نون تیلیت کرد من کلا یجور دیگه میپزم

نمک سرکہ کار خودش میکنہ بعد ھورمون قیمت بالایی دارہ نمیصرفہ کہ بہ مرغ بزنن

چجوری ه‍ هات متفاوته  

والا من ندیدم تا حالا انبه پودر داشته باشه ذاتا انبه این ورا نیست که پودرشو امتحان کنم

داره تو فلافل هم استفاده میشه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نوش جان😘سرخ کردن اخر مرغ یادت نره که اصل کاره🤪

اگه مامانم بذاره خیلی سخت گیره میگه سرخخخخخ؟ واااای الان چربی خون گرفتی الآن با روغنا زبونم لال مریضی گرفتی .... چی میکشم از دست پختش همه چیز آب پز و سالم . تا خونه کسی که غذای چرب و چیلی ادویه دار و خوشمزه میبینم میگم وااااااای تو عمرم نخوردم . برنجامون خیلی بد میپزه کلا که آبکش تو خونه ما حرامه. همین جوری برنجو می‌ذاره با آب و روغن حیوااااااااانی می‌ره بدون نمک . ببین افتضاح 

اگه مامانم بذاره خیلی سخت گیره میگه سرخخخخخ؟ واااای الان چربی خون گرفتی الآن با روغنا زبونم لال مریض ...

آخی عزیزم میفهمم ولی مراعات زیادی هم بی فایدس مورد داشتیم که کلی مراعات کردن ولی هم رگای قلبش گرفته بود و هم فشارخون بالا داشت غذای بی مزه که به جسم و جون آدم نمیشینه😁

ولی سرخ کردن مرغ روغن زیاد نمیخاد 

مرنج و مرنجان♡