2777
2789
عنوان

دلم گرفته میشه بیاید

68 بازدید | 5 پست

به گفته خودش بچه ک بودم بخاطر اینک خونه بهم ریخته نباشه گهواره منو میزاشته گوشه اتاق  بزرگتر ک شدم  یکم اومدم خودمو بشناسم بچگی کنم از ده سالگی دیگه نزاش برم بیرون با هم سن و سالام بازی و همش از من انتظار کارکردن جارو کردن داشت تا اینکه خدا زد توسرم هم عاشق شدم هم گفتم برم ازدستش راحت شم ک بعد۵سال زندگی جدا شدم تودوران متاهلی هم اولین حرفی ک زد گفت خونت مثل جهنمه سالی ی بارمیومد خونم بعدش با رفتاراش اشوب میکردتوزندگیم بخاطر اینکع خودشو خوب نشون بده هی میزد تو سر من ک توکثیفی زن نیستی فلان

الان ۴ساله اینجام کل کارا خونه ک بامنه چون بیماری لاعلاج داره وقتی اومده بودم هی میگفت گورتو گم کن بزو نونخور اضافع فحش های جن  ده ی بار بهم محبت نکرد اما جلسات شیمی درمانی پا ب پاش میزفتم ک حتی خاله هام میگفتن هرکی اینجوری بی مهری میدید نمیتونست محبت کنه تو فرشتع ای ما عمر خواهرمون  مدیون تویییم.الانم تامریضه ک بدبدختی ها مزیضیش و حرص و جوش علائمش ک کم میشه هی میفته ب جون من ک اره توزندگی کن نبودی جن ده ای و کاش نداشتمت بعد اروم ک میشه میگع عصبی بودم خواستم حرصت بدم علت جداییم خیانت اون بود الانم با همونکه بهم خیانت کرد ازدواج کرد

عزیزدلم  

بعضی مادرا خیلی بد و بی رحمن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کار درستی کردی ازش جداشدی در کنار کمک به مادرت حتما یه کلاسی چیزی برو و برای خودت یک منبع درآمد ایجاد کن

کمک به مادرت رو فقط برای رضای خدا ببین نه کمک به اون وفقط به خدا بسپار

اکثر افرادی که حتی قبل شیمی درمانی اخلاق خوبی داشتن در زمان شیمی درمانی به خاطر دردشون خیلی بداخلاق میشن گاهی فحش میدن چرت و پرت میگن طبیعیه 

شرایط سختی داری ولی امیدوارم خدا تو همین دنیا برات مهربونی ها و زحماتت رو جبران کنه

یادت باشه کمک به بقیه خوبه اما خودت رو نباید فراموش کنی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه