2777
2789

سلام بچه ها بهترین دکترای شیراز برای آی وی اف کیا هستن ؟ اگ تجربه ای دارید بگید ممنونم 🙏 

رستمی خوبه؟ کسی با دکتر فاطمه حقیقی که تو مطب رستمی کار میکرد و الان مستقل مطب زده ای وی اف کرده؟ من حدود دوسال اقدام هستم تصمیم گرفتم برم آی وی اف اخه حدود پنج ماه هم با مامای تاجیک اصلاح سبک کردم اما نشد دیگ بریدم خیلی خستم دلم میخواد تموم بشه کابوس ناباروری 😓😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستمی و البرزی

کسیو داشتین جواب گرفته باشه ؟ من مشکلی ک دارم اینه که دارو هورمونی خیلی باهام سازگاری نداره سه ماه خوردم تحت نظر دکتر اما زمانی که نمی‌خوردم هم فولی خوبتری داشتم هم ضخامت رحم بهتر بود اما لتروزول خیلی داغون میکرد ضخامتمو ازطرفی فولی رشدش حداکثر به ۱۶ میرسید اما نرمال بدون دارو تا ۱۹-۲۰ میرسه حالا موندم ای وی اف اصلا رو من ج میده و اینکه همین لتروزول رو میدن برای آی وی اف هم؟؟؟ 

کسیو داشتین جواب گرفته باشه ؟ من مشکلی ک دارم اینه که دارو هورمونی خیلی باهام سازگاری نداره سه ماه خ ...

مامانم زیر نظرش هست اول افسون زارع بود که نتیجه نگرفت الان بعد رفت البرزی که اونم فرستاد واسه رستمی 

دکتر شمالی هم خیلی هم خوبه خیلیا رو دیدم جواب گرفتن 

خودمم تحت نظرشم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دکتر شمالی هم خیلی هم خوبه خیلیا رو دیدم جواب گرفتن خودمم تحت نظرشم

این شمالی رو میگن خیلی دیر نوبت میده درسته؟ برای بار اول که میخوای بری منظورم هست شما برای بچه میرید پیشش؟

این شمالی رو میگن خیلی دیر نوبت میده درسته؟ برای بار اول که میخوای بری منظورم هست شما برای بچه میرید ...

اره برا نازایی ثانویه میرم پیشش

نوبتای اولشو خیلی دیر میده ولی تو اینستا دیدم پست گذاشته بود که روز ۲۳ همین ماه هر کی بره بهش نوبت میده بذار نگاه کنم ببینم دقیق چی نوشته

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنونم گلم

متاسفانه استوری بوده و حذف شده ولی مطمئنم برا ۲۳ابان نوشته بود نوبت میدن

حالاخودتون تو سروش بهشون  پیام بدید بپرسید و نوبت بگیرید

شما قصد آی وی اف دارید ؟ یا طبیعی ؟

من قبلا یه بار تو زینبیه زیر نظر افسون زارعی ای اف کردم و انتقالم منفی شد و اومدم زیر نظر دکتر شمالی و دوماه دارو گرفتم و بدون هیچ مشکلی باردار نشدم تا اینکه هفته قبل شوهرمو فرستادم ازمایش و فهمیدم شکل اسپرماش مشکل داره و تازه داروهاشو شروع کرده یکی دوماه بخوره میرم دکتر تا بهم دارو بده 

اگه یکبار دیگه با دارو جواب نگرفتم ای یو ای میکنم