2777
2789
عنوان

نوزاد و کلاس اولی

493 بازدید | 71 پست

بنظرتون سخته یا نه ؟تاالان اقدام داشتم میخواستم زایمانم تابستون شهتا کلاس اول دخترم حداقل چندماهی داشته باشه نوزاد ولی خب نشد ، الان این ماه اقدام کنم میشه شهریور ،سخته ؟یا کلا اقدامو بذارم واسه سال بعد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سال بعد بهتره..چون کلاس اول رسیدگی و تمرین زیاد میخواد..تازه من امسال دخترم کلاس دومه باز میگم زوده 

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

پسر منم پیش دبستانی هستش

همه میگن اگه نیوردی نیار تا اول بره بعد چون کلاس اول خیلییی سخته و باید کلی با بچه کار کنی 

حجم درسا خیلی زیاد شده

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤

بله سخت میشه

به فرزندتون هم سخت میگذره

یهو با دوتا چالش بزرگ مواجه میشه

از طرفی باید برسه مدرسه

از طرفی یه خواهر یا برادر جدید داره که توجه ها رفته سمتش

و از طرفی وقتی میره مدرسه مامانش و این عضو جدید با همدیگه تنهان و خوش میگذرونن (فکرش اینجوریه)

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

الان دقیقا نوزاد و کلاس اولی دارم و همزمان خودم هم درس میخونم

به نظرم اصلا سخت نیست این دوتا باهم 

فقط خودم زیاد به درسم نمیرسم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810