2777
2789
عنوان

نوزاد و کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 71 پست

من تجربشو داشتم پسرم که دنیا اومد دخترم پیش دبستانی بود 

خییییلی سخته . سختیش اونجاس که بچه اولی به کمک نیاز داره ولی تو سرت گرم نوزاده روحیه ت خرابه افسردگی داری ... خصوصا کلاس اول خیلی سخته 

به نظرم بمون برا سال بعد بیفته اردیبهشت عالیه 

البته اگه کمکی داری راحتتره

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

بنظرم بچه رو هرموقع بیاری بعدش میگی کاش یه سال قبل تر بدنیا میومد یکم بزرگ تر میبود😃

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم دختر ما با اینکه انلاین بودن

هر روز یه کاردستی یه مسابقه شرکتت کنن میخواست

نوزاد هم نا اروم بود

شبا نمیخوابید

روزا درگیر مشق و کلاس بودم 

شبا درگیر بیداری و گریه

اقا صاف شدم دست تنها😭

خانه شماره 12 میدان گریمولد
2805

ببین بالاخره کارات بیشتر میشه ولی اگه منظورت زایمانته ، فوقش دو روز مدرسه نمیره ، کلاس اول و دوم زیاد کار خاصی ندارن ، مگه کاردستی و تکرار درس فارسی تو خونه ، در آینده شرایطت رو به معلمش بگو ، درک میکنه .من خودم دخترم کلاس اول بود که بچه دومم رو به دنیا آوردم ، معلمش واقعا درکم میکرد 

والا من از تابستون پارسال شروع کردم پسرم میخواست بره کلاس اول الان کلاس دوم نشده هنوز

انشاالله که درست میشه و خدا بهتون یه نی نی ناز میده ، چکاپ کردین؟ دکتر بمن گفته چون چندسال اقدام نداشتی تا ماه چهارم باید صبرکنی طول میکشه

2810