2777
2789
عنوان

دندونی که شبا موقع خواب که سر رروی بالشت هست درد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
دندونت عفونت داره.آخر شب،بعد مسواک،دهنتو با آب نمک بشور.دو بسته آموکسی سیلین و میترونیدازول،هر هشت س ...

نه پرسیدم این قرصا ضرر ندارن میشه خورد...

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
نمیدونم...یعنی دلیل دندون خرابی هام عفونت سینوس هست یا دلیل دندون درد ها؟

وقتی سرت و میذاری رو بالشت و درد شروع میشه یعنی عفونت مرده دندونت. آب نمک غرغره کن تا وقتی بتونی بری دکتر. اب نمک یا دهان شویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من باردارم دیشب از دندون درد داشتم میمردم

بمیرم برات 😔😔

خودم 3تا بچه دارم روزا به قدری خسته میشم شبا با همین درد شدید میخوابم تو خوابم درد حس میکنم خیلی بده خوابت اصلا نمیچسبه چون درد داری همش💔💔💔

هزینه دندونپزشکی خیلی بالاست و با مواد بی کیفیت کاش فکری میکردن براش مردم همه درد دندون دارن ولی از ...

دقیقا...من میخوام بعد از عید برم بکشم راحت شم از هرشب درد کشیدن و خستگی به جونم مونده بخدا

البته بکشمم دهانم خالی میشه😔😔نمیدونم قراره آینده ام چی بشه با این وضعیتم😓

بمیرم برات 😔😔خودم 3تا بچه دارم روزا به قدری خسته میشم شبا با همین درد شدید میخوابم تو خوابم درد حس ...

من میزنم تو سرم مگه ادم با اون درد خوابش میبره هنوز اول راهم میگن اخراش دردش شدیدترم میشه 

من میزنم تو سرم مگه ادم با اون درد خوابش میبره هنوز اول راهم میگن اخراش دردش شدیدترم میشه

کلسیم بخور خیلی بهتر میشه ویتامین د3 بخور...

من اوتقدر دردم شدیده خوابم میبره ولی تو خواب دردو حس میکنم همیشه 💔

پر کردنشون هم فایده ای نداره نهایت شش ماه بعدش خورد میشه باید بکشی

دقیقا....کاش حداقل جلویی هام سالم بودن نگه می‌داشتم 

قلبم از فکر کردن به این دندونا تیر میکشه💔😓

کلسیم بخور خیلی بهتر میشه ویتامین د3 بخور...من اوتقدر دردم شدیده خوابم میبره ولی تو خواب دردو حس میک ...

چن سالته که میخای همشو بکشی اونایی که درس میشن برو درس کن حیفه دندون مصنوعی بدرد نمیخوره

2810