2777
2789
عنوان

دندونی که شبا موقع خواب که سر رروی بالشت هست درد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
چن سالته که میخای همشو بکشی اونایی که درس میشن برو درس کن حیفه دندون مصنوعی بدرد نمیخوره

29 سالم هست

بخاطر بارداری دوقلویی و بعدش هم پسرم نابود شدن دندونام خیلی خستم کلا ریشه شدن 10تاش

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن سالته که میخای همشو بکشی اونایی که درس میشن برو درس کن حیفه دندون مصنوعی بدرد نمیخوره

برای هر دندون باید دو تا شش میلیون هزینه کنه اگه پولشو داره که خوبه ولی اگه نداره که چاره ای جز مصنوعی نیست

مصنوعی بزار یا ایمپلنت کن چاره ای نیست خیلیا دیدم تو سن کم اینکارو کردن و راضین

ایمپلنت که فکرنکنم حداقل تا جند سال بتونم بذارم

برای هر دندون باید دو تا شش میلیون هزینه کنه اگه پولشو داره که خوبه ولی اگه نداره که چاره ای جز مصنو ...

اگه یکی دوتا 3تا بود شاید میتونستم هزینه کنم درست کنم

ولی تقریبا همه اش نابوده جلویی هامم داره پوسیده میشه 

29 سالم هستبخاطر بارداری دوقلویی و بعدش هم پسرم نابود شدن دندونام خیلی خستم کلا ریشه شدن 10تاش

فکر کنم تا وقتی بچت زیر یکسال باشه میتونی دندوناتو رایگان درست کنی اینو شنیدم برو پرس و جو کن ببین چجوریه

فکر کنم تا وقتی بچت زیر یکسال باشه میتونی دندوناتو رایگان درست کنی اینو شنیدم برو پرس و جو کن ببین چ ...

یکسالش ک گذشت..ولی پرسیدم رایگان نبود بیمه هم میخواست تازه فقط در حد پر کردن با همون قیمت بیرون😓

29 سالم هستبخاطر بارداری دوقلویی و بعدش هم پسرم نابود شدن دندونام خیلی خستم کلا ریشه شدن 10تاش

همین بارداری فاتحه ادمو میخونه من به علاوه دندون درد الان از درد معده بیدار شدم نفخ و ترش و تهوع و هزار سختی داره ولی خدارو شکر

همین بارداری فاتحه ادمو میخونه من به علاوه دندون درد الان از درد معده بیدار شدم نفخ و ترش و تهوع و ه ...

چندهفته ای ؟ان شاء الله  تن نینی ها سالم باشه و آینده خوبی داشته باشن بچه هامون...من راضی ام خودم دندونام نابود شد ولی حداقل آینده بچه هام روشن و خوب باشه 

اگه یکی دوتا 3تا بود شاید میتونستم هزینه کنم درست کنمولی تقریبا همه اش نابوده جلویی هامم داره پوسیده ...

اگه بیمه تامین اجتماعی باشی پر کردن و کشیدن رایگانه اگه میتونی با هزینه خودت عصب کشی کن برو اونجا پر کن

چندهفته ای ؟ان شاء الله تن نینی ها سالم باشه و آینده خوبی داشته باشن بچه هامون...من راضی ام خودم دن ...

۱۰ هفته خیلی بارداری سختی دارم واقعا اذیتم دخترخالمم بارداره ولی انگار نه انگار هیچی علائم نداره ماشالا اشتهاش چن برابر شده

اگه بیمه تامین اجتماعی باشی پر کردن و کشیدن رایگانه اگه میتونی با هزینه خودت عصب کشی کن برو اونجا پر ...

ندارم بیمه تامین اجتماعی 😔

۱۰ هفته خیلی بارداری سختی دارم واقعا اذیتم دخترخالمم بارداره ولی انگار نه انگار هیچی علائم نداره ماش ...

اشکاا نداره عزیزم ان شاء الله  سالم بغل بگیری 

نینی چندمه؟

2810