2777
2789

پی دی اف درست کردیم بیشتریا کتاب نداشتیم حالا بگین چطوری بفرستم گروه ها تلگرامی بزارن داخل گروه کسایی نیاز دارن استفاده کنن؟؟؟

اگه حق و حقوق ناشر و اینا براتون مهمه همین کپی کردن خودتون هم ممکنه راضی نباشن، نشرش که اصلا کار درستی نیست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا موقتی این کارو کردن واسه امتحان که نمیشه کل کتاب و از رو گوشی خوند کور میشه آدم

خب کتابش رو  خریدن که از روش کپی میکنن؟ 

حالا چه گوشی و چه کتاب 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
احتمالا موقتی این کارو کردن واسه امتحان که نمیشه کل کتاب و از رو گوشی خوند کور میشه آدم

میشه

ما از رو تبلت میخونیم همه درسامونو😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بیخیال این حرفا الان ما همه درسامون پی دی اف داریم چه کتاب چه هر چی

با اسکنر عکس باید میگرفتی حالا فکر کنم میتونی عکسارو بدی پی دی اف کنی بفرستی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببخشید که بعضیا هزینه یک کتاب ۴۰۰ تومنی ندارن

عزیزم من اون چیزی که شنیده بودم رو گفتم

و اگه توجه کنید نوشتم اگه براتون مهمه

بعضیا حتی تماس میگیرن و اجازه میگیرن 

دسته دومش احتمالا ارزون تر باشه و کتابخونه ها هم معمولا دارن 

ما هم زمان دانشجویی مون همین کارها رو کردیم ، البته من نمیدونستم که حق ناشر رو اینا هم مهمه 

دیگه گفتم  بعد ها کتاب هایی رو که کپی کردم  میخرم و به کتابخونه اهدا میکنم ( امیدوارم این جوری جبران بشه )