2777
2789

امروز یه فااال گرفتم

میگن خیلی ادم شاخیه 

گفت برنمیگزده 

منم عکساشو پاک کردم😭😭😭

برام دعا کنید خدا به دلم ارامش بده

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

منم حالو روزم عین توعه با این فرق که انقدر اذیت شدم دیگه نمیخوام برگرده

من تشنه اینم یه دقیقه ببینمش

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته ،وقتب به سن من برسی میفهمی هیچ کس ارزش اینو ندارن که خودتو نابود کنی ،حتی ناراحت بشی ،البت ...

۲۷

من تشنه اینم یه دقیقه ببینمش

نباش عزیزم منم عین تو بودم بلافاصله بعد از اینکه رفت برگشت ولی با کاراش ذره ذره نابودم کرد در عین وابستگی بهم بی توجهی کرد 

تهش من کامل نابود شدم دیگه حالی بزای ادامه زندگی ندارم حتی حوصله رابطه جدید هم ندارم

نباش عزیزم منم عین تو بودم بلافاصله بعد از اینکه رفت برگشت ولی با کاراش ذره ذره نابودم کرد در عین وا ...

منم همینطور😭 هیچکیو غیر اون دوست ندارم