2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

274 بازدید | 29 پست

کسایی ک دچار سرد مزاجی بودین با چه دارو  حالا چ گیاهی چه هرچیز دیگه ای خودتونو درمان کردید و درست شدید

سردمزاجی من داره ب زندگیم لطمه وارد میکنه

ی چیزی ک واقعا جواب بده بگید

ب دکترم  گفتم ی دارو داده ک بیشتر برای افسردگیه انگار و نشاط اوره

امروز خودم دست بکار شدم و دارچین و زنجبیل و زرد چوبه رو با یذره شیره خرما مث خمیر کردم و توپی توپی کردم گفتم با اب قورت بدم

اخه همونجوری توچایی اینا نمیتونم بخورم دارچین زنجبیلو

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینجوری سر خود نمیشه

باید بری طب سنتی بررسی مزاجی بشی

دارچین و زنجبیل کاری ازش ساخته نیست

به چیزهای گرم تری نیاز داری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم سرد مزاجم برام مهم نیست

والا منم رابطه و اینا برام عذابه ولی  هر روز بیشتر تاًیر منفی  شو تو زندگیم میبینم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

همینجوری سر خود نمیشهباید بری طب سنتی بررسی مزاجی بشیدارچین و زنجبیل کاری ازش ساخته نیستبه چیزهای گر ...

چیز گرمتر مث چی 

افشره گل سرخ بسیار موثرهبرا اقایونم عرق خارخلسکولی کلا باید برید طب ینتی بر طبق مزاجتون و کبد و حالا ...

همون قطره گل سرخ؟

عزیزم باید حتما بری پیش دکتر طب سنتی خودت نمیتکنی دارو تجویز کنی

من رفتم بهم گفت این دارو ها و..... رو بخور بعد ۵ماه. اثر میکنه

منم سردیم زیاد شد وگفت باید به تعادل برسه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

فلفل بخور چیزای گرمی جات سعی کن بیشتر بخوری

هم دارو رو میخورم همم شرو کردم چیزای گرم بخورم ایشالا حواب بده 

عزیزم باید حتما بری پیش دکتر طب سنتی خودت نمیتکنی دارو تجویز کنیمن رفتم بهم گفت این دارو ها و..... ر ...

متوجه نشدم شما سرد بودین سرد تر شدین؟ یا؟

چیز گرمتر مث چی

اسفند

یا 

دوسین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
والا منم رابطه و اینا برام عذابه ولی هر روز بیشتر تاًیر منفی شو تو زندگیم میبینم

همسرم خیانت می‌کنه بهم ،

منم هر روز سردتر از دیروز میشم ،در حالی که آرزوی خیلی ها هستم ،

قدر منو ندونست