2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست
همسرم خیانت می‌کنه بهم ،منم هر روز سردتر از دیروز میشم ،در حالی که آرزوی خیلی ها هستم ،قدر منو ندونس ...

دکترم بهم گفت بیشتر تنش هایی ک داریم باعث سرد مزاجی تو رابطه میشه

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

متوجه نشدم شما سرد بودین سرد تر شدین؟ یا؟

ببین من سرد وتر بودم واین مزاجم از حالت تعادل خارج شد هرکسی یه مزاجی داره ووقتی از حالت تعادل خارج میشه دچار مشکل میشه درزمینه رفتار مشکلات جسمی و....

حالا باید این مزاجش رو دوباره به تعادل برسونه تا مشکلاتش حل بشه مثلا کسی که بلغم یا سردو تره اگر زیاد سردی جات بخوره از حالت تعادل خارج میشه وکسی که گرم وخشکه یا صفرا هستش اگر زیاد گرمی جات بخوره از تعادل خارج میشه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم رابطه و اینا برام عذابه ولی هر روز بیشتر تاًیر منفی شو تو زندگیم میبینم

واییی خدا چقدر منی 

من از رابطه متنفرم ومتاسفانه همسرمم گرم مزاج خیلی اذیت میشم

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

واییی خدا چقدر منی من از رابطه متنفرم ومتاسفانه همسرمم گرم مزاج خیلی اذیت میشم

عین من

ما شاید ماهی دوبار

هی میپیچونم

واسه اقدام ک ماتم گرفتم

دکتر گفته یروز درمیان نزدیکی کنید

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

عین منما شاید ماهی دوبارهی میپیچونمواسه اقدام ک ماتم گرفتمدکتر گفته یروز درمیان نزدیکی کنید

اتفاقا عاشق زندگی وهمسرم و یچهامم ولی وقت رابطه من انگار شکنجه میشم انگار تجاوز میشه بهم

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

دکترم بهم گفت بیشتر تنش هایی ک داریم باعث سرد مزاجی تو رابطه میشه

دقیقا همینه ،من این طور نبودم ،گذر زمان و ناحقی های که بهم شد این کارو با من کرد ،من کمبود محبت دارم .

معلومه که سرد میشم ،جدیدا که خیلی بدتر شدم ،تلاشی هم نمی‌خوام بکنم واسه خوب شدنم ،چون طرف مقابلم ارزش نداره 

اتفاقا عاشق زندگی وهمسرم و یچهامم ولی وقت رابطه من انگار شکنجه میشم انگار تجاوز میشه بهم

انگار ما دوتا ینفریم 

ایشالا خوب شیم😂

راهکاری پیدا کردی سرجدت ب منم بگو

فعلا ک گولوله درست کردم روزی سه تا میخورم

دکترم کپسول داده

بوی زعفرون میده کپسوله میخوای بفرستم اسمشو یا عکسشو