2777
2789
عنوان

میخام هر ماه برم مشهد

90 بازدید | 11 پست

سخت مریضم و توانایی کار کردن ندارم به خاطر بیماری ام خیلی زجر می کشم دست توسل زدم به دامان امام رضا از راه دور بیش از یک ساله اما جوابی نگرفتم به دلم افتاده باید برم خود حرم منتها زیاد باید برم مثلا ماهی یه بار اما پول ندارم خیریه یا فرد خیری رو می شناسین که به من کمک کنه و خودش برام بلیط بگیره و هزینه اسکانم رو بده ممنون  میشم 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 

بلیط اطلاع ندارم ولی داخل حرم خودش با کارت ملی میتونید شب بخوابید 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار برو تو خود حرم هم برو با کارت ملی سه شب میتونی بخوابی از همون اطرافم ساندویچ بگیر بخور پول رف ...

اینو میدونم من هر ماه میخام برم 

خب دیگه وقتی هرماه شرایط نداری عزیزم چه اجباریه؟ یک نظر یا چله راحتر و ارزونتر انجام بده یک بار برو ...

این قدر نمک رو زخم من نپاشین چیزی نمی دونین حرفی نزنین 

این قدر نمک رو زخم من نپاشین چیزی نمی دونین حرفی نزنین

چه نمکی اخه میگم کاری بکن که در توانته 

دارم به عنوان یه انسان سعی میکنم کمکت کنم یه راهکار پیدا کنی عزیزم چقدر قدر نشناسی 

برو هرکار دوست داری بکن