2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 17491 بازدید | 402 پست
اره دقیقا حس میکنم ویلا رفتیم بیشتر کلافه شد

اون دوستش ک خودکشی کرد چی شد

ب نظرم تا وقتی امتحان داره باهاش کنار بیا 

واقعا شرایط شون سخته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر زنده‌ست هنوز تو icu عه و کلیه‌هاش وضعیت جالبی نداره

ای بابا 

خدا کمکش کنه

با چی خودکشی کرده 

بعد این همه زحمت قبولی کنکور و درس چرا با خودشون اینجوری میکنن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

گل به روتون 

ادم چیزیو که بالا بیاره دوباره نمیخوره که ...💔

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

بچه ها به نظرتون وقت ماساژ بگیرم براش از استرسش کم میشه؟

آفرررین ماساژ یا حمام ترکی براشون عالیه یکی بشورشون ماساز بدن بعدا ۱۲ ساعت بخوابن ان شاالله اونقدرررر سرحال بشن کیف کنی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

میترسم‌بزنه تو ذوقم

ماساژ که دم خونه تونه تا ویلا که دوره و نیاز،به رانندگی داشت خیلبی فرق داره. نه نمیزنه تو ذوق 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اسی جان نمیگم تلاش نکن و حواستو نده بهش... ولی فکر میکنم اگه اول خودتو در نظر بگیری که بازیابی بشی ...

دقیقا اول خودشم ماساژ بره. خودش خرید بره... خودش گل میخک پاییزی بخره بذاره تو گلدون... خودش کیک بپزه.. خودش قرمه و قیمه بادمجان بپزه.. خودش اسپند دود کنه... بدون توجه به اینکه آقا حتمااا ببینن؛ حتما تشکر کنن.. اونوقت خیلیی میبینید که اوضاع بهتر میشه.....

اره دقیقا حس میکنم ویلا رفتیم بیشتر کلافه شد

دخترم ؛صبوری کنید

نمیگم کمکش نکن برای حال بهترش اما عجله هم نکن؛توقع  نداشته بسرعت روبراه بشه باهاش مدارا کن ؛روزای خوب میرسه ان‌شاءالله