2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 291 پست
اخه اون موقع که امتحان داشت ما باهم خوب بودیم و اصلا به خاطر سفر تونوادش بود که افتاد

خب به مرور‌ آدم دچار فرسودگی میشه حالا چه شغلی چه تحصیلی

یجایی فشار زیاد میشه ادم خسته میشه کم میاره افسرده میشه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
نه مادرم همیشه بهم میگه پاهات زشتن چاقن. خودت چاقی و ...

ای وای یعنی‌چی!!!

عزیزم مگه‌نمیگی‌ همیشه همسرت مشتاق و پیش قدم بود برای....

خب یعنی ازنظرش همه چیز عالی و کامله قطعا همینطورم هست.

چرا رو خودت عیب میذاری الکی 

اتفاقا اقایون از پای تپل و گرد خوششون میاد کلا معیارشون با خانوما متفاوته

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم. همش میگفت دامن نبپوش شلواد تنگ نپوش.دقیقا یادمه پارسال مهمون داشتم همه خانم بعد ظهرش شوهر ...

ناراحت شدم واقعا خواهش میکنم‌ تحت تاثیر قرارنگیر

مادرتون احتمالا وسواس دارن یا کلا آدم گیری هستن البته ببخشید که اینطور میگم

قرارنیست شما خودتون رو طبق گفته های مادرتون بسنجین و زیرسوال ببرین که عزیزم

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

اسی جان رفتار پارتنر خیلیییی تاثیر داره توی روحیه طرف مقابلش

حتما شما خیلی یمدت سرد بودی یا خدایی نکرده افسرده بودی و همینطور گذشته گذشته تا کم کم این افسردگی روی همسرتم تاثیر گذاشته 

بنظرم شما اگر روحیتو‌شاد کنی و اعتماد بنفستو ببری بالا و روی خودت بیشتر کار کنی همسرتم کم کم خوب میشه و از این گرفتگی درمیاد 

اگر شده حتی برای مدتی کارتو کم کن یا مدتی اصلا سرکار نرو و به همسرت بیشتر برس

یجا گفتین رقصو‌دوست داره 

یه زمانی که تایم داره و خونست اهنگ ملایم بزار و پیشنهاد رقص ۲ نفره بده بهش و باهم تانگویی چیزی برقصین و فضارو رمانتیک کن

الان بخوای اشپزی کنی و پک کنی و... خیلی زمان میبره 

بنظرم یه لباسی که همسرت عاشقش هست رو بپوش و کنارش بخواب و بغلش کن صبح که بیدار میشه بره سرکار شماهم بیدارشو باهاش صبحانشو بده و بدرقش کن و دوباره بعدش بخواب

از فردا غذا اماده کن ببره

خیلی دوست دارم کلاس رقص برماینم باز شوهرم همیهش خیلی اصرار داره برقصم ولی روم نمیشه

چی باعث شده شما انقد محفوظ به حیا و کم رو باشی؟

یکم تو‌زندگی دلتو بزن به دریا عزیزم 

بی پروا باش وجسور‌

دیگه بزن وبرقص که کاری نداره هر دختری یبارم که  شده تو خلوتش رقصیده

حتی اگه بلدنیستی ناز وعشوه تو ذات همه ی خانوما هست یکم لوندی چاشنیش کن دوتا قِر بیا😅

چون خوشگلی وپتانسیلش رو داری فقط یکم تمرین نیاز داری

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
بچه ها شوهرم حالش خوب شه حاضر همش براش برقصم و خودم پیش قدم شم

شما برقص شاید حالش خوب شد😍

چرا منتظری اون حالش خوب شه؟ شاید یه همچین حرکتی ازسمتت زودتر‌خوبش کرد یا اصلا دلیل خوب شدنش شد

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
بچه ها شوهرم چهار و نیم پنج بیدار میشه سرکار به نظرتون باهاش بیدار شم؟ درحالی که خودم نه باید برم سر ...

بنظر من نه لازم نیست پاشی، یه مدت رهاش کن اما مهربون.

مثل همین کارت که مثلا وقت گذاشتی غذا پختی  ولی کار و برنامه ی خودت هم داری. که بدونه تو بدون اون نمیمیری ولی در کنارش قطعا آدم خوشحالتری هستی

این کار جواب تره

مهربون اما غیر پیگیر

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
مامان منم. همش میگفت دامن نبپوش شلواد تنگ نپوش.دقیقا یادمه پارسال مهمون داشتم همه خانم بعد ظهرش شوهر ...

خدامرگم🙁🥺😐چه بد. عمدا گفته . صورت به اون متناسبی و جذابی قطعا بدن متناسب و عالی داری و یکم پای تپل که نور علی النوره میدونی که مردا چقدر دوست دارن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سعی کنین وقتاییکه همسرتون توی اون وعده غذایی خونه هستن، خودتون غذاددرست کنین سالاد، دسر، حتی کیک خودتون درست کنین اینطوری واقعا خیلی ناخوداگاه ارتباط گرمتر و صمیمی تر میشه.

یه تاپیکی فبلا زده بودین که شیرینی و گل خریده بودین و رژ زده بودین چقد همسرتون ذوق کردن((((:

بچه ها شوهرم چهار و نیم پنج بیدار میشه سرکار به نظرتون باهاش بیدار شم؟ درحالی که خودم نه باید برم سر ...

غذا پک کن زعفرون بریز خوش،عطر بپز بده ببره بیادت باشه و بخوره

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام استارتر قشنگم😍و‌سلام بچه هادلم براتون تنگ شده بود حقیقتا💝

سلاام به همه❤️

یه ری اکشنی نشون میداد حالا یا با خنده و شوخی که چقدر بدشانسی اوردیم یا یه اهی چیزی میگفتاین دفعه هی ...

همه چی تو زندگی دوره ایه عزیزم نه خوشی ادامه داره نه غم وناراحتی 

این دوره هم گذراست مطمئن باش٬ کم کم حالش خوب میشه

شاید همه چی رو مود نباشه یمدت کوتاهی ولی قطعا بعدش ورق برمیگرده

من ازاین دوره های پرتنش زیادداشتم توزندگی معمولا هم بخاطر شرایط شغلی همسرم 

گاهی پرانرژیه گاهی میبینم بیحاله و دیگه دستم اومده که همه ی این تغییر وتحولات٬ پستی بلندی ها وچالش هاییه که محل کار باهاشون مواجه میشه

ازدست من فقط صبوری برمیاد منتظرمیمونم٬ مدارا میکنم تا این دوره رو پشت سر بذاره 

یه روزایی از درهفته حسابی شارژه 

تو میگم میدونم این خوشیت هم مثل ناراحتیت ادامه دار نیست گاهی اوقات دورشون پرمیشه از ادمای خوب 

گاهی اوقات دورشون پراز ادمای تخسه 

و اینا همه مردارو پریشون میکنن

زندگی مجموعه ای ازاین روزای خوب وبده

تو فقط میتونی با حفظ روحیه ی خودت درحدی که درتوانت هست حداقل فضای خونه رو براش شاد نگهداری و از تنش دور کنی

من دوره ای که شوهرم میره تو فاز تنش و افسردگی بهش ارامش میدم 

میذارم آروم حرفاشو بزنه 

از دردودلاش سوءاستفاده نمیکنم٬ اعتمادسازی میکنم تا پیشم راحت باشه 

بعد که حرفاشو زد بهش میگم که تاتهش پشتت هستم هرچی پیش بیاد برام مهم نیست

وقتی این حمایت رو ازمن میبینه یدفعه انگار کمرش راست میشه 

من اون لبخند آروم و پراز رضایت رو میبینم تو چهرش

یه لبخند خسته و مهربون 

تازه فکرکن وقتی بچه داشته باشی شرایط پیچیده ترم و مدیریت خونه سخت تر 

اما همه ی اینا در توانِ زن هست

زن قوی و قدرتمنده و اگه اراده کنه همه چیزو هندل میکنه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
سلام استارتر قشنگم😍و‌سلام بچه هادلم براتون تنگ شده بود حقیقتا💝

سلاام😍

انگار دیگه عادت کردیم بیایم اینجا منتظر استارتر که بیاد تعریف کنه ما هم صحبت کنیم😅💕

2810