2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14562 بازدید | 362 پست
واییی مرسی که راضیش کردی ترنج جان 😍⁦❤️⁩ شما هم یکی از آشپز های درجه یک رستوران شب های تهران که قرار ...

فدات شم عزیزدلم😍🥰😘🤩 ریش گِرو گذاشتم دیگه ، خلاصه حواستون باشه 😍😍 نسترن جان منت سر‌من گذاشت و موند 🥰🥰🫂🫂

سپاس چه شغل خوبی، من واقعا آرزو دارم رستوران بزنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم الان داشتم کلنجار میرفتم تو رو چطوری اد کنم 😄😄همه به من میگن یه رستوران بزن 😅

ببین رستوران زدی اسمش رو بزار شب های تهران  قشنگه بیشتر هم ایرانی ها بیان به یاد خاطرات وطن 😁😍

🌹
به به خیلی قشنگ بودن عزیزماسم کیکش چیه؟ خیلی هوس بر انگیزه😍😍😍

اسمش رو نمیدونم، من درآوردی 

چیزی که خوشمزه کرده بود پودر نارگیلی بود که با خامه قاطی کردم و تکه های سفت شکلات توی خامه 

اسمش رو نمیدونم، من درآوردی چیزی که خوشمزه کرده بود پودر نارگیلی بود که با خامه قاطی کردم و تکه های ...

عزیزم برای تزئین روش از ترکیب خامه و پودر نارگیل استفاده کردی یا برای فیلینگ وسطش؟

یعنی کیک ساده بود و تزئینش قشنگ بوده یا کیک خاصی بوده؟

بهرحال نوش جونتون. حتی اگه کیک ساده هم باشه سلیقه ات خیلی قشنگش کرده 😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خیلی قشنگ شده چه با سلیقه چه جای قشنگی همیشه به شادی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هنرمند چه عرض کنم تو Zucker Schock هست 😅😅

😂😂🤣🤣 نگو بچم حالا چند‌تا دونات خورده دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حواسمون جمع 😍 امیدوارم به آرزوت برسی مهربون 🌼

فدات شم همچنین😍😍